Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Beko mosogatógépet kaptam...

Beko mosogatógépet kaptam ajándékba. Már üzembe helyeztük, de a magasságán ( elöl ) kellene állítani valamennyit, mert ferde. A rést lemez takarja. Kérdezem, ez a lemez eltávolítható roncsolás nélkül? Köszönöm ha válaszolsz

Figyelt kérdés
Haszn. ut. nem foglalkozik vele, szerviz nem tudja...

#Beko Mosogatógép ( ujj, ajándék..) #Takaró lemez eltávolítása #Vízszintbe állítás miatt
2020. dec. 7. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Alánéztetek egyáltalán? Az ilyesmi gépeknek áktalában állítható a lába.
2020. dec. 7. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozva...

A lábak mindig csavarosak.

Felmerült kérdés:

Miért akarod szétszerelni?!?

Mire gondolsz miféle magasságállításra találhatsz rá?

2020. dec. 7. 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:

A csavarozható lábakról tudok, és cca 2mm-t látok is belőlük. A többi részüket takarja ez a szoknyaszerű, kicsit mozgatható lemez. ( tehát nem odahegesztett) Állítani meg azért szeretnék rajt, mert 60 cm en (ez a gép mélysége ) 1,5 cm-t lóg az eleje, vízszinttől.

A gép a helyén áll, mindene bekötve, bútorok visszatolva.

2020. dec. 7. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha másfél centi a lejtése a padlónak,tegyél az első lábak alá egy deszka darabot.
2020. dec. 7. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ezt a beépítés előtt kellett volna bevízszintezni.

Kicsit megdöntöd, és akkor hozzáférsz a csavaros lábakhoz.

2020. dec. 7. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a segítséget. Az lessz, hogy megdöntöm, és a szoknya alá nyúlok...
2020. dec. 7. 17:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma végre megcsináltam. Nagyon szépen éll....köszi a tippet.
2021. febr. 17. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:
bocsi: "áll"
2021. febr. 17. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!