A Media markt-ben van valamilyen limit, hogy mennyit lehet készpénzben fizetni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy viszonylag nagyösszegű készüléket venni tőlük személyesen (500000 fölötti összeg), és ezt készpénzben tudnám rendezni. Ez lehetséges, vagy muszáj kártyáról?ápr. 17. 08:00
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy boltokban 1.000.000Ft ig te döntöd el, hogy készpénz vagy kártya.
Egymillió felett van kötelezően banki utalás.
2/11 A kérdező kommentje:
Az szuper. Most nem szeretnék egy misi fölött vásárolni.
ápr. 17. 08:10
3/11 anonim válasza:
1 vagyok. Szerintem egész nyugodtan viheted a kp-t.
4/11 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és megmondják.
5/11 anonim válasza:
Másfélmillió Ft a készpénzes fizetés határa. Illetve lehet felette is, de az ilyet jelezni kell a NAV-nak.
A pénzmosás elleni fellépéssel van ez összefüggésben.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez már túl sok. Nem gondolom, hogy a közeljövőben 1000000, vagy afölött fogok vásárolni. Erre az eszközre is már egy hosszabb ideje gyűjtögetek, és most úgy tűnik, hogy meg van a szükséges összeg.
ápr. 17. 08:32
7/11 anonim válasza:
Nem probléma, 10 milláért is vásárolhatsz, ha nem egszerre számláztatod.
8/11 anonim válasza:
#7 Ha rövid időn belül, főleg ugyanannak a terméknek/szolgáltatásnak az ellentételezésére fizeted, akkor azok összeszámítandók és él a másfélmilliós határ.
9/11 Ypszilon1980 válasza:
1,5 millió lehet 1 naptári hónapon belül egy szerződésre.
10/11 anonim válasza:
A másfélmilliós korlát csak a vállalkozási tevékenységhez kapcsolódó készpénzfizetéses vásárlásokra vonatkozik, a magánjellegű vásárlásokra nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!