Tiszteletem! Beko HSA 32520 típusú hűtőláda nagyon lassan hűl le hogy újra induljon Hogyan lehet le ellenőrizni le mérni hogy jó e a régi alkatrész ?? Hogyan tudok képet fel tenni a kérdéses alkatrészről??
Lényeget nem írod.
Mióta az áramszünet történt, a kompresszor a megszokott hangon jár és hűt a gép?
Azt írod, hogy melegszik.
De ha beállt a kompresszor, akkor is melegszik, viszont nem hűt egyáltalán és a hangja is csak gyenge búgás, nem a megszokott hang és rezgések, ezt észre lehet venni.
Nem tudok mit írni a privát üzenetre, az előbbiek tükrében, meg így, hogy nem az adott felvetésekre reagálsz, hanem úgymond a magadét hajtogatod csak.
Ha jár a kompresszor, de nem hűt, akkor a termosztáttól sem fog hűteni.
Ha nem jár (csak búg), akkor elindult, jó az indító áramkör, azzal sincs mit tenni.
Mindig elsősorban a nyilvános felületre kell írni, nem privátban, ez ilyen jellegű fórumoknak a lényege.
Az új beírások megjelennek a hozzászólók saját a listájában, így bárki tud reagálni és a válaszok másoknak is segíthetnek.
Már belezavarodtam én is a mondat átszerkesztésekor, valahogy így akartam:
Ha jár (nem csak búg), akkor elindult, jó az indító áramkör, azzal sincs mit tenni.
Tiszteletem
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hűtőládában a hűtő csövek hogyan vannak el helyezve a hűtőláda falában vízszintesen vagy függőlegesen
és a mechanikus termosztát kapilláris csövét hogyan kell elhelyezni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!