Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tiszteletem! Beko HSA 32520...

Tiszteletem! Beko HSA 32520 típusú hűtőláda nagyon lassan hűl le hogy újra induljon Hogyan lehet le ellenőrizni le mérni hogy jó e a régi alkatrész ?? Hogyan tudok képet fel tenni a kérdéses alkatrészről??

Figyelt kérdés
Hogyan lehet képet fel tenni ide a kérdéses alkatrészről?
2024. márc. 26. 12:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2024. márc. 27. 00:03
 12/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Lényeget nem írod.

Mióta az áramszünet történt, a kompresszor a megszokott hangon jár és hűt a gép?

Azt írod, hogy melegszik.

De ha beállt a kompresszor, akkor is melegszik, viszont nem hűt egyáltalán és a hangja is csak gyenge búgás, nem a megszokott hang és rezgések, ezt észre lehet venni.

2024. márc. 27. 06:46
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem tudok mit írni a privát üzenetre, az előbbiek tükrében, meg így, hogy nem az adott felvetésekre reagálsz, hanem úgymond a magadét hajtogatod csak.

Ha jár a kompresszor, de nem hűt, akkor a termosztáttól sem fog hűteni.

Ha nem jár (csak búg), akkor elindult, jó az indító áramkör, azzal sincs mit tenni.

Mindig elsősorban a nyilvános felületre kell írni, nem privátban, ez ilyen jellegű fórumoknak a lényege.

Az új beírások megjelennek a hozzászólók saját a listájában, így bárki tud reagálni és a válaszok másoknak is segíthetnek.

2024. ápr. 7. 10:24
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Már belezavarodtam én is a mondat átszerkesztésekor, valahogy így akartam:

Ha jár (nem csak búg), akkor elindult, jó az indító áramkör, azzal sincs mit tenni.

2024. ápr. 7. 10:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Tiszteletem

Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hűtőládában a hűtő csövek hogyan vannak el helyezve a hűtőláda falában vízszintesen vagy függőlegesen

és a mechanikus termosztát kapilláris csövét hogyan kell elhelyezni ?

2024. ápr. 11. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!