Gáz vagy kerámia főzőlap? Akinek van kerámia bővebben válaszoljon és írja meg a márkát.
Kerámia laposnál vedd figyelembe az elektromos hálózatot. Célszerü a tüzhelyhez ujj csatlakozó vezetéket kihuzni mert egy fázis esetén az általában használatos 1.5-es vezeték kevés /főleg ha régi aluminiumból van a hálózat./
l,5-es vezeték durván 3500 wattot bir el egy kerámialapos tüzhely több ennél.....
Nekem kerámia van [ZANUSSI]de mérges is vagyok mert azért többet fogyaszt mint a gáz. A márkával semmi bajom már 10 éve megvan de nincs baja.Programozható,hőlégkeveréses stb. Annak idején kiépítettem neki az elektromos hálózatot a gáznak viszont nem. Ez hiba volt.
De a gázosok meg panaszkodnak a gáz fűtőértékére, hogy emiatt lassú a főzés. Az indukciósról nem tudok mondani semmit de gyűjtsd az infót (internet,családok) és akkor a neked megfelelőt választhatod.
Gyakorlatilag a pénztárcád függvénye....
"Kerámialapon gáz főzőlap"
Na, az meg milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!