Kérlek mondjatok olyan KOMBI tűzhelyet, aminél elöl a 2 legkisebb láng működik es nem kicsi meg nagy. Konkrét típust keresnék?
Az a bajom vele, hogy a legnagyobb lángot használom a legkevesebbet. Nem a 2 középső kellene előre hanem a legkisebb és mondjuk egyel nagyobb.
A legnagyobb bazi láng meg amikor félévente használva van bőven jó hátul...
#4, és akkor az milyen márka?
Nekünk csak a ‘80-‘90-es években a 3 égőfejes Gála volt ilyen, hogy elől a kicsi és közepes, hátul a legnagyobb, de olyan sincs ma már.
Kérdező, kicsi és közepes elől, úgy már másabb a helyzet. Kicsit jobban utánanéztem, de manapság így is csak a 6-7 égőfejes Smeg tűzhelyek vannak - kicsi-közepes-nagy - mindegyikből 1 elől, 1 hátul, viszont a Smegek már milliós árban vannak!
#1#3 voltam
Nem pont ez, sokkal régebbi típus és különálló, de ezen is hasonlóan van a kiosztás:
Annyi, hogy a miénken a bal alsó az valamivel kisebb, tehát 4 különböző méretű fej van rajta. Ha jól értem a kérdező ilyet szeretne. Biztosan, hogy kapható, csak keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!