Milyen olcsó bojlert érdemes venni fürdőszobába?
Egy olasz "OK" villanybojlerem mondta be 15 év után az unalmast, és jó lenne ha az utódja legalább ennyit kibìrna minél olcsóbban. 80 literes elég.
A manapság kapható Ariston márkáról azt hallottam hogy kevés ideig bírja, ipari hulladék. A mostani Hajdu sem az már mint 30 éve, jóesetben is néhány évet bírnak csak ki meghibásodás nélkül. én nem akarok 4 évente bojlert cserélni. Melyik a megbízhatóbb bojler márka ma?
Érdekes, nekünk itthon Bosch vízforraló van, alig 8000 Ft volt 3 éve, napi szinten többször nyúzzuk, és semmi baja, még a vízkő is alig kottyan meg neki!
Maga Robert Bosch jelmondata volt: “Inkább pénzt veszítsek, mint bizalmat!”, és a cég máig ehhez tartja magát!
Szerintem a Bosch túl szabad kezet adott annak a licenccégnek, ahol az ismerőseid dolgoznak, és nem követi a központi előírásokat!
Aprópénzért megvolt - legalábbis a villanyszámlához képest.
😀
Ha úgy vesszük, hogy egy fűtőtest leszolgál minimum 10000 órát, akkor érdemes összevetni az általa elfogyasztott villany árát a beszerzési árával - ennyi a napi poén!
😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!