Van olyan megoldás ami 1-2 napig melegen tart egy edényt és automata?
Sziasztok!
Speciális savazásra szeretnék edényt.
Leginkább hőfokszabályozós edény ami jó lenne. 40-60 fok körüli hőmérséklet tartása lenne a cél. Egy kinti helységben savaznék.
Tudtok valami filléres megoldást erre a célra?
5-10 literes űrtartalomra gondoltam.
Nézegettem az elektromos megoldásokat, de horror áron vannak a 2 liter fölöttiek.
Köszönöm előre is.
Nekem is a rezsó jutott eszembe első körben. De egy grilles mikróba, kenyérsűtőbe, melegszendvics sütébe, stb való cekász is jó.
Én samot téglákat tennék rá hogy kiegyenlítse a hőingadozást. Úgy is meg lehet csinálni hogy körbe vegye az edényt (2-3 oldalról), ne csak alulról melegítse. Így gyakorlatilag olyan edényt melegítesz amiben akarsz.
Kell egy termosztát aminek az érzőkelője mehet oda ahol mérni akarod a 60 fokot. Egy mágneskapcsoló aminek a behúzóterekcsét kapcsolgatja a termosztát és ezzel kapcsoljuk a fűtőbetétet, hogy ne a termosztátnak kelljen a nagy áramot megszakítania.
Ehhez 1500W-ig mágneskapcsoló sem kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!