Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan megoldás ami 1-2...

Pszicho88 kérdése:

Van olyan megoldás ami 1-2 napig melegen tart egy edényt és automata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Speciális savazásra szeretnék edényt.

Leginkább hőfokszabályozós edény ami jó lenne. 40-60 fok körüli hőmérséklet tartása lenne a cél. Egy kinti helységben savaznék.

Tudtok valami filléres megoldást erre a célra?

5-10 literes űrtartalomra gondoltam.

Nézegettem az elektromos megoldásokat, de horror áron vannak a 2 liter fölöttiek.

Köszönöm előre is.

2023. dec. 3. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
A kérdésben ott a válasz. Vagy nem vetted észre, úgy felpörgetett a cuccod edzés előtt?
2023. dec. 3. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Egész nap ezeket kerestem, de nem találtam meg a megfelelő megoldást. Leginkább hőfokszabályozós érdekelne, de ne legyen vas, mivel az oldódhat a sav reakciójában.
2023. dec. 3. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyire fontos az üzembiztonság? Mi történi ha nem kapcsolki a fütés?
2023. dec. 4. 00:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Elektromos rezsót szoktak használni laborban melegítéshez.
2023. dec. 4. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Veszel egy kis teljesítményű hőfokszabályzós rezsót. Raksz rá valami kerámialapot ami eloszlatja a hőt, és arra az edényt, amibe a savat melegen akarod tartani. Pontosan mondjuk nem tudod tartani a hőfokot, de úgymond filléres megoldás szerintem nem igazán van. [link]
2023. dec. 4. 02:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Fűtőpatron, hőfokszabályozóval. [link]
2023. dec. 4. 03:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Rezsó + termosztát.

[link]

2023. dec. 4. 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is a rezsó jutott eszembe első körben. De egy grilles mikróba, kenyérsűtőbe, melegszendvics sütébe, stb való cekász is jó.

Én samot téglákat tennék rá hogy kiegyenlítse a hőingadozást. Úgy is meg lehet csinálni hogy körbe vegye az edényt (2-3 oldalról), ne csak alulról melegítse. Így gyakorlatilag olyan edényt melegítesz amiben akarsz.

Kell egy termosztát aminek az érzőkelője mehet oda ahol mérni akarod a 60 fokot. Egy mágneskapcsoló aminek a behúzóterekcsét kapcsolgatja a termosztát és ezzel kapcsoljuk a fűtőbetétet, hogy ne a termosztátnak kelljen a nagy áramot megszakítania.

2023. dec. 4. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez 1500W-ig mágneskapcsoló sem kell:

[link]

2023. dec. 4. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
2023. dec. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!