Melyik hűtő márkát tartjátok a legjobbnak? Ár-érték arány mellett figyelembe véve a korszerű funkciókat (No frost), energiahatékonyságot (A_C), műszaki megbízhatóságot.
szerintem a megbizhatóság része mázli kérdése
Ma már egyik gyártó se akar olyan gépet gyártani amit 20-30 évig tudsz használni.
Éppen ezért szerintem felesleges drágább gépet venni csak azért mert maga a márkanév valami túltolt marketing miatt népszerübb.
Amikből sokat adnak el, népszerüek azok általában nem szoktak nagyon rosszak lenni.
Ha az ár/ érték arányt nézzük akkor egy gorenje vagy beko hütő pont jó választás
Olcsók és nem rosszak!
"Amikből sokat adnak el, népszerüek azok általában nem szoktak nagyon rosszak lenni."
De! Pont a Gorenjével szívott a család több tagja is, azóta BOSCH-t vettünk és érdekes módon mindenhol rendben van.
1-es vagyok. Menjetek be egy MM-ba vagy Euronics-be és nézzétek meg hogy egy Liebherr hűtő és egy Gorenje hűtő falvastagsága között milyen különbség van! Itt látszik, hogy nem minden esetben mindegy a márka. Amúgy tényleg van olyan hűtő aminek csak az elnevezése más, ha jól emlékszem az LG meg a Whirlpool volt teljesen egyforma az üzletben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!