Miért nem akar centrifugálni az automata mosógép?
Nekünk is Indesit van, azzal még nem volt probléma. Vásároljon megint, Indesit mosógépet és megszűnnek a problémák.
(9-es. Nem.)
Mi sem vagyunk gazdagok, kölcsön kellett kérnünk hogy megvehessük.
Mi az internetről rendeltük kábé fél éve, akkor 120 ezerért, igaz beüzemelés nélkül, mert azt megcsináltam. De beüzemeléssel se lett volna több 130-nál.
Egyébbként, láttunk Sharp márkájút 100 ezerért, de az LCD kijelzős volt és azokat kerüljük.
Hát sajnálom, hogy anyagi problémái vannak, sajnos mi sem pattoghatunk. Mi is csak azért tudtuk olcsóbban megvenni, mert a neten rendeltük.
Az LCD-s készülékeket több okból sem szeretjük. Egyrészt, bonyolultabb a kezelése. Másrészt, azt tapasztaltuk, hogy sokkal több probléma van velük, gyakrabban meghibásodhatnak, vagy tönkre is mehetnek.
Harmadrészt, mi amúgy is ilyen régimódiak vagyunk, szívesen vissza mennénk abba az időbe amikor még csak 1 gomb volt rajta, nem volt rajta ezernyi program, csak bekapcsoltuk és ment.
Nekünk egy noname van.
Sose volt vele baj aztán elkezd te mint amit a tiéd.
Az a helyzet, hogy ezek a túl okos dolgok még tudnak butulni.
Valami Bug vagy ilyesmi.
Én kihúztam a konnektorból rlóször 10 percre, az nem segített.
Aztán éjszaka kihúztam és úgy hagytam reggelig, azóta semmi baja.
Először én is szétszedtem, vizsgálattal, méregettem multiméterrel, minden rendben volt. Igaz én értek valamennyire hozzá és mégis egy ilyen banális megoldás segített.
Egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!