Automata mosógép vezetékes víz nélkül?mennyi vizet használ?
Úgy gondoltam most hirtelen hogy a padlásra helyezek egy 200 Literes hordót. Kútból feltöltöm.
Egy csapot teszek rá és megnyitom. A távozó vizet pedig elvezetem valahol. Megoldható?
Esetleg más ötlet?
30-60 liter körül. Mosógéptől és programtól függ. Felesleges a padlásra tenni, mert a mosógépben szivattyú szívja fel a vizet. Szóval elég a hordó aljára tenni a csapot és egy gumi tömlővel összekötni a mosógéppel.
A kútvíz egyébként extra kemény, szóval elég hamar megeszi majd a mosógépet ha nem lágyítod.
Szerintem is, a 200L bőven futja.
Mi lenne, ha tesztelnéd a földszinten?
Itt igazából a kútban lévő búvárszivattyú vízhozama fedezni tudja-é a mosógép igényét - az igazi kérdés.
Megoldhatónak megoldható.
Mi se vagyunk rákötve a vízhálózatra. A kútból megy fel a víz az emeletre (pompával), majd onnan jön le ha kell (csapok, wc, mosógép), ha meg elfogy, bekapcsoljuk a pompát egy kicsit, míg feltöltődik. A mosógép használt vize a kádba megy, s folyik onnan, ahova a használt füldővíz is.
De hogy te ezt a semmiből, hogy oldod csak úgy meg, már jobb kérdés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!