Automata mosógép vezetékes víz nélkül?mennyi vizet használ?
Úgy gondoltam most hirtelen hogy a padlásra helyezek egy 200 Literes hordót. Kútból feltöltöm.
Egy csapot teszek rá és megnyitom. A távozó vizet pedig elvezetem valahol. Megoldható?
Esetleg más ötlet?
#7. Az pompás egy pompa lehet 😆
Pumpáról amúgy hallottál már?
Puffer tartálynak lehet értelme, de ha a szivattyú elbírja a mosógépet, akkor csak azért, minek kellene? A mosógép kinyitja a szelepét és addig hagyja nyitva, amíg be nem folyik a kellő mennyiségű víz. Utánal lép a programja következő sorára.
De ezt már tudnod kellene ha ilyenekben utazol. Szerintem.
Úgyhogy próbáld ki a mosógépet a szivattyúra kötve.
"a mosógépben szivattyú szívja fel a vizet"
Biztos van olyan is. Mondjuk én még nem láttam. Kifelé nyomja szivattyú.
Meg kell próbálni kérdező. Valószinüleg elég lesz neki az a nyomás amit a kb 3 méteres szintkülönbség jelent.
Ha nem megy, akkor érdemes lehet beszerezni egy hidrofort.
Ez a szerkezet tud nyomást csinálni a rendszerbe.
Egy szűrőt azért én betennék a horgó és a gép közé, hogy ne jusson be a mosógépbe semmi komolyabb mechanikai szennyeződés.
#16: Vegyél egy házi vízművet és szevasz. Vagy ha a már meglévő szivattyút akarod használni akkor kapni rá nyomáskapcsolót, ami leállítja, ha a mosógép szelepe lezár.
Nem véletlenül van feltüntetve a vízhálózat minimális (és maximélis) nyomása a mosógépek utasításában.
A gép NEM szívja a vizet, hanem megnyit egy szelepet, és a vízhálózat nyomása tölti fel. (Olyan hangja van, mint amikor megnyitod a csapot)
Leeresztéskor valóban van szivattyú, mivel valagogy "fel kell emelni" a vizet. (Ilyenkor hallani is a szivattyú motorját)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!