Mosógépet hibáját rám fogja a szerelő, lekezelő, stb.
mit tudok tenni? Bőv.lent,
Figyelt kérdés
Garanciális mosógépem van. Többedjére füstöl le belül a dob. Elvittem hozzá, elvileg megcsinálta. Munkalapot sosem láttam. Nos,a mióta ő "megcsinálta" koszos víz jön a gépből. Már mindnednel átmostam, amit ő is mondott, direkt hívogattam. Ugyanúgy, ha a legtisztább legfehérebbet mosom akkor is koszos a víz ami jön a gépből.
Újra ugyanúgy belülről lefüstölt tegnap. Azt mondja bekapja a dob és a gumi között a gép a ruhát. Ő ennek nem tud mit csinálni, rosszul pakolom!!!!!
190 ezres gépről beszélünk, 30 éve van mosógépem, így még sosem jártam. Kíváncsi lennék miért nem akarja megnézni. Más nincs a közelben. Ha a központot hívom, őt fogják küldeni. Megjegyzem ő is 20 km-re van és nem jött el a glépért, hanem mi vittük hozzá. Teljesen hülyére vesz úgy érzem.
Szakszervizes az ember. Lejelentettem persze amikor szerelte. Elvittem. Megcsinálta. Hazahoztam. Volt egy kis kanyar , mivel hamarabb nekilátott, mint a hivatalos procedúra, kedvességnek véltem, mert egyébként lehet hetekig nincs mosógépem. Papírom semmi sincs. Csak emailem a márkaképviselettől, hogy javíttattam, értékeljem...
2023. okt. 16. 12:07
12/17 A kérdező kommentje:
10-es! Pontosan kinek írjak akkor? Ez egyébként egy elektrolux mosógép, üzletben vásárolt. Még 22 nap rajta a garancia.
2023. okt. 16. 12:09
13/17 anonim válasza:
Annak a cégnek akitől vetted azon ügyfélszolgálatra , de olvasd el mi a hivatalos út a megkötött szerződésben(megrendelő felületen) akár PDFben emailben vagy írott átvételi szerződésben .... Szerelő mit dumál lényegtelen mert komoly baj van másrészt nem tanácsadó szerv eMag együttműködik . A tökölési procedurát emlitsd meg a minősitő vélemény rovatban, készithetsz kritikus lejárató videót a témáról. Felgyorsithatja a jótállási reakció cserét .
2023. okt. 16. 12:43
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megkeresem. Media marktban vettem. Nem célom a lejáratás, nyilván belenyúltam , van ilyen. Csak a szerelő hozzáállása nem tetszik, mintha túőle akarnák valamit elvenni. Attól tartok ő majd a cég felé azt fogja lekommunikálni, hogy minden jó a gépen, én mosok rosszul. A hangneméből ezt vettem ki.
2023. okt. 16. 12:46
15/17 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy fogom venni a terméküket, ugyanúgy fogok az üzletben vásárolni, tehát nem velük van bajom, hanem a szerelővel..Csak jó lenne,ha simán menne a dolog.
2023. okt. 16. 12:49
16/17 anonim válasza:
MediaMarket jó, megbizható, rugalmasak stb . Az eMag is . Az automata robotchat stb nem kell email telefon stb . Leggagyibb mosogep sem szagosít sem gyullad ki stb ha nincs valamilyen gyári hiba serülése stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!