Elég érdekes személyiségem van. 19 éves srác vagyok. Képes vagyok lekezelően viselkedni, ha valaki vagy valami bosszant. Képes vagyok határozottan fellépni és sosem félek a véleményemet kifejteni. Véleményed?
Figyelt kérdés
De ugyanakkor szoktam érezni magamban egy kettősséget, mintha lenne egy nőiesebb oldalam is. Azért hívom ezt így, mert ez az oldalam képes érzelmes, kényeztető, bújós lenni.
Persze ezt nem mindenki ismerheti meg, csak nagyon nagyon kevés személy.
Én ezt elfogadom magamban, de inkább kiírtam.
Neked a véleményed erről??
2023. okt. 8. 06:47
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nincs ezzel semmi baj, amíg nem ok nélkül bunkózol másokkal. Egy férfi sem viselkedik úgy a barátnőjével/feleségével, mint a munkatársaival. Máskülönben már kiheréltek volna.:D
3/5 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy mi ebben az érdekes? Ti még sehol sem találkoztatok a tipic alfahímekkel, akik meghagyják a nőknek az érzelmeskedést és abszolút logikai beállítottságúak? Mintha szándékosan úgy tennének néhányan, csak mert férfiból vannak, hogy nincsenek érzelmeik és fából vannak.
Időnként nehéz eligazodni az emberi természeten :"D
2023. okt. 8. 21:56
4/5 anonim válasza:
Te még soha sem találkoztál a valósággal? Sad story.
5/5 A kérdező kommentje:
Találkoztam, de egészen más formában. Szerintem is sad story.
2023. okt. 8. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!