Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért villognak a lámpák a...

Miért villognak a lámpák a lakásban? Az elektromos vezetékek cseréje már megtörtént.

Figyelt kérdés
Panelban lakom, a régi aluminium vezetékeket két ével ezelőtt kicseréltettem, de azóta is megtörténik, hogy a lámpák az egész lakásban ütemesen villogni kezdenek. A jelenség nem függ attól, hogy milyen háztartási gépet kapcsolok be. A szomszédoknál és a lépcsőházban nem volt vezetékcsere, lehetséges, hogy nem is nálam van a hiba?

2023. okt. 2. 17:08
1 2
 11/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Miután az Ezotéria szekcióba is be szoktam nézni (rossz nyelvek szerint csak szándékos trollkodás céljából, de valójában csak unalomból, amikor elfogynak a szakmai kérdések és meglátok a főoldalon valami irritáló butaságot), tapasztaltam dolgokat.

A GyK-t láthatóan megtalálja Magyarország összes hülyéje.

Közte olyanok is, amelyik egészen részletező fantazmagóriákat képes összeállítani, miáltal az életszerűség látszatát igyekszik kelteni.

De a tartalom közben nulla, hazudik.

Gondoljatok majd erre is...

2023. okt. 6. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!