Hogy tudnám megnövelni a TECNO-FUTURA 2 kétszárnyú kapunyitó rendszer nyitási távolságát? A kaput, csak pár méter távolságról tudom nyitni a Honnor Security nyitóval. A rendszer 433MHz-en működik.
A távirányítóban nincs lemerülve az elem?
Az antenna hol van?
Kevés az információ.
Milyen antennával szerelted?
A hozzá adott antenna benne van-e a sorkapocsban, nincs-e felcserélve és az árnyékolás helyére téve.
Egyáltalán a gyári antennája van-e?
Lehet kapni magasabb pontra kihelyezhető antennát, vezetékkel, vagy akár olyat is ami a villogóba van beépítve.
Lehet próbálkozni utángyártott, tanítható távirányítóval, esetleg az erősebben sugároz.
Aztán a kontakt bemenetire lehet kötni (wifi, vagy zigbee) kapcsolattal rendelkező okosrelét, amit mobillal vagy hang asszisztenssel, esetleg távoli, vagy máshová kihelyezett zigbee, vagy wifi nyomógombbal tudsz vezérelni. Ebben az esetben a Föld bármely pontjáról tudod neten keresztül nyitogatni.
Én például raktam még bele egy ilyet is, és csináltam rá egy rutint, Alexának annyit mondok hogy "Alexa, open the gate" aztán már nyitja is. Ugyanígy a close.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!