Milyen Wifivel is működtethető kétszárnyú kapunyitót vegyek?
Figyelt kérdés
Kétszárnyú kapunyitót keresek wifis vezérléssel. Erős kivitelt szeretnék teljesen zárt kapura amit nem csavar el a szél.
Köszönöm
2021. máj. 28. 09:13
1/6 Morzsi007 válasza:
A wifi kérdésre esetleges megoldás lehet egy Sonoff 2 csatornás wifi-s kapcsoló/vezérlő, ami pár ezer forint, ezt hozzákötve a kapunyitó vezérlőjéhez működik. Én így oldottam meg a kapunyitást telefonról, még hangvezérléssel is működik.
2/6 anonim válasza:
Azért ezzel óvatosan. Egy hacker felmegy a wifire (nem olyan nehéz, tele van sérülékenységgel) és kinyitja a kaput a betörőnek, a biztosító a feltörés nyomának híján nem fog fizetni. Nem kéne minden vackot a hálózatra engedni.
3/6 Morzsi007 válasza:
Egyszerűbb neki átmászni a kerítésen. Mindent fel lehet törni, de azért nem olyan egyszerű, mint azt sokan állítják. Egy kapunyitóhoz van RF (433Mhz) távirányító, azt bemérni lehet egyszerűbb, mint a wifit feltörni és, ha Sonof relével van megoldva, akkor még a fiókot is fel kellene törni.
4/6 A kérdező kommentje:
Kis falu, egyszerű emberekkel... nem sok hacker jár erre, de azért köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem ennek veszélyeire
De ahogy más is írta be is mászhatnak, szóval ha valaki ki akar rabolni megteszi ígyis-úgyis
2021. máj. 28. 12:10
5/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok esetleg linkelni olyat ami jó?
2021. máj. 28. 12:12
6/6 anonim válasza:
A vezérlés a wifis nem a motor tehát az erősségét nem a nyomtatott áramkör adja hanem a motor karja , áttétele és hossza.
Így neked kell motor ami erős és vezérlés ami wifis.
Ajánlani nem tudok semmit az enyémet én alakítottam át , különben nem ér semmit rf hasznalom azóta is, csak így poénos hogy tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!