Indukciós tűzhelyen miért nem szabad kotyogós kávéfőzőt használni?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót, hogy a kotyogóst egy serpenyőbe tették, és úgy főztek vele kávét indukciós tűzhelyen.2023. szept. 9. 16:10
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg alumíniumból volt a kotyogós és nem vasból. Úgyhogy nem működik az indukciós főzőlappal, ellenben a vas serpenyő igen. A főzőlapon felmelegszik a serpenyő, és az melegíti a kávéfőzőt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. szept. 9. 16:29
3/7 anonim válasza:
"Indukciós tűzhelyen miért nem szabad kotyogós kávéfőzőt használni?"
Szabad. Csak nem melegszik.
4/7 anonim válasza:
Van indukciós alátét (vaslap), illetve van olyan kotyogós, ami gyárilag is működik indukcióson. Nekem is ilyen van.
5/7 anonim válasza:
"van olyan kotyogós, ami gyárilag is működik indukcióson."
Kapott egy vas betétet.
6/7 anonim válasza:
Akár olyan is lehet (mint az alu serpenyőknél), de az enyémnek az egész bojler része saválló mágnesezhető anyagból van, és teljesen homogén. Másik típusú, indukciós tűzhelyhez való kotyogós még nem volt a kezemben, nem tudom azokat hogyan készítik, de a lényeg, hogy van ilyen és működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
okt. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!