LG elöltöltős mosógép "teteje" melegedhet?
Csak a programválasztó felett?
Az egész teteje melegedhet, hiszen van benne 40 fokos víz meg ruhák és az felmelegíti.
De ha a programválasztó felett melegebb és még szaga is van, akkor azot érdemes lenne hozzáértővel megnézegni.
Ilyen panaszok általában laikus "benézéseken" alapulnak, a gép normálisan üzemel, a műanyagnak sajnálatos módon műanyagszaga van, ennek megoldására még én sem jöttem rá.
A gép tetőlapja nem hőszigetelt, mert mi értelme lenne (energiatakarékossában nem sokat befolyásol), nem foglalkoznak ilyennel a gyártók.
Köszönöm a válaszokat!
Szervízmérnök úr :-) Igen laikus "benézés" :-) Eddig nem tapasztaltam, azért az ijedség. A szagra figyeltem fel, utána a "langyos" tetőre.
Nem a vízszintérzékelőnél melegszik?
Korábbi LG-m esetén tapasztaltam, és tudom is, hogy ott az említett alkatrész, láttam levett tetővel.
Mostanin kicsit máshol érzem, de szerintem máshol van a vízszintérzekelő.
A vízzel együtt melegszik szerintem az is valamennyire, annak nyomán meg a teteje.
60 fokos mosásnál meg az egész mosógép langyos.
Persze én informatikus nő vagyok, csak enyhe műszaki érdeklődéssel. 😃
Válaszolnál a 2-es kérdésére?
Egy helyen (a programkapcsolónál) forró, vagy az egész langyos?
Itt még mindig az a tippem, hogy a vízszintérzékelő lehet:
Tudom, nem a szokványos elhelyezés.
A régin, ha szemben állsz vele, a jobb szélén középtájon melegedett ugyanígy és ott TUDOM, hogy ott volt.
Szóval inkább az itt levő szakikhoz szól a kérdésem, de szerintem az.
Ha nem, akkor esetleg engem is érdekelne.
Most direkt megfigyeltem amúgy, mosás elején tényleg nem volt meleg, de v.melyik öblítésnél már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!