A Karcher WD porszívók alkalmasak szőnyeg porszívózására is?
Alapvetően ezek a WD porszívók ház körüli és barkács munkákhoz vannak kitalálva ha jól tudom. Mivel kilátásban van a ház felújítási elektromos hálózat cserével, vízvezeték cserével így gondolkodtam rajta, hogy szükség lesz ipari porszívóra. Főleg, hogy a villanyszerelésen kívül mindent magamnak fogok csinálni. Ki is néztem a WD6-ot, de úgy voltam vele, hogy még várok amíg tényleg el nem kezdjük a felújítást. Most viszont a jelenlegi porszívónk beadni látszik a kulcsot, ki-be kapcsolgat a motorja és legyengült. Már cseréltem benne zsákot, szűrőt, ellenőriztem a kontaktokat, sajna maga a motor romlott el így 15 év után (le a kalappal a Vorwerk előtt, hogy ennyit kibírt).
A Karcher WD porszívók jók lehetnek szőnyeg és linóleum takarításra is? Ha nem muszáj nem szeretnék rögtön 2 porszívót is venni - főleg hogy nem olcsó mulatság jót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!