Élni fog még a garancia?
Figyelt kérdés
Gyári és kiterjesztett garanciám van a páraelszívóra. Mivel bedugni nem tudom,mert nincs a közelben konnektor, így a férjem (aki nem villanyszerelő)le akarja vágni a dugalj részét, és a drótot rà akarja kötni a falban lévő dugaljhoz,de a drótot is meg kell toldani,mert nem ér el addig.2023. júl. 18. 16:24
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor se ha villanyszerelő csinálja, és tud pecsétet adni?(a főzőlaphoz kellett)
2023. júl. 18. 16:28
4/9 anonim válasza:
Nyilván nem. Hosszabbító, mint olyan?
5/9 anonim válasza:
Ha egyetlen csavart is kicsavartok belőle, már bukik a farancia! Ne vagdosson a hozzánemértőférj semmit! Maximum jó képet!
6/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, inkább tetetünk új konnektort a közelében a villanyszerelővel.
2023. júl. 18. 19:00
7/9 anonim válasza:
A leírásod alapján én jobban tartanék a halálos áramütéstől, mint a garanciavesztéstől. Szerelőt hívni jó ötlet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak is! Erről nem tudtam, egyébként szoktam szellőztetni
2023. júl. 21. 07:32
9/9 A kérdező kommentje:
Ablak szellőzővel nem megy ki télen a meleg, nyáron a hideg levegő nagyon? Nyáron megy a klíma is,nem szeretném feleslegesen használni
2023. júl. 21. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!