Kinyírtam a kerámia sütőlapot?
Figyelt kérdés
Párommal most költöztünk albérletbe, jàrt a házhoz egy sütő ami ilyen kerámia sütőlap, vagy micsoda, sütöttem rajta és utána pöttyös lett és nem jön le, nem tudom hogy most belső égést szenvedett e el de nagyon félek, hogy a párom megöl, mert ő fizeti az albit es sztem nem esne jól neki kicserélni a sütőlapot2023. júl. 1. 15:08
1/14 anonim válasza:
Fotót feltöltesz valahová és belinkeled, akkor mi is láthatjuk mi lehet az, így csak tippelünk, hogy ráégett egy túró-rudi.
2/14 anonim válasza:
Mi az, hogy sütölap? Sütö van meg fözölap.
Tegyél fel egy fotót, mert el sem lehet képzelni, mi történhetet, meg miröl van szó egyáltalán.
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg ráégett vízkő.
A megfelelő tisztítószerrel lejön.
4/14 anonim válasza:
Meleg citromsavas vízzel kell beáztatni a ráégett foltokat vagy megfelelő tisztítószert rápermetezni és hagyni rajta néhány percig, utána karcmentesen letörölhető. TILOS SÚROLNI!!!
6/14 A kérdező kommentje:
Itt lesz a fotó
2023. júl. 1. 17:19
7/14 A kérdező kommentje:
Főzőlapot akartam írni, bocsánat, csak mèg a nevét se tudom rendesen annyira új nekem ez…
Egyelőre csak mosószerrel próbálkoztam de azzal nem jött le
2023. júl. 1. 17:21
8/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen lett, de a működést nem befolyásolja. Amúgy általában flóraszept vagy zsíroldó (melegvízzel csakis) lehozza egy idő után.
9/14 anonim válasza:
Rácsöpgött víz, vízköves lett. Ecetes szivaccsak le tudod törölni.
10/14 anonim válasza:
Ez zsír vagy vízkő... Semmi baja nincs ennek a lapnak. Mosd le ecettel vagy citromsavas vízzel. Ha zsíros szennyeződés, akkor zsíroldó leviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!