Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Honnan vásárolnátok háztartási...

Honnan vásárolnátok háztartási nagygépet? Honnan éri meg legjobban?

Figyelt kérdés

Mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikro.

Bementünk a MediaMarktba de horror áron van majdnem minden.

Hol érdemes még megnézni?

2023. máj. 22. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Nem is a Noname Bt. dolga a javítás, hanem a garancialevélen szereplő szervizeké.

2023. máj. 22. 16:48
 12/13 anonim válasza:

Gorenje, qilive(Auchan).

Szerintem rohadt jó minőségűek a gépek, évek óta van qilive és még nem hagyott szarban. Fagyo, sütő, hűtő, tűzhely, kb minden onnan van.

2023. máj. 22. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Én már sok éve mindent a netről rendelek. Első kör az Árukereső, aztán ha kinéztem valamit, utána az adott cikkre keresek, hátha megkapom lényegesen olcsóbban. (És elég gyakran megkapom, bár nem mindig.)

A mosógépet pont a Media Marktból hozták, mert akkor ott volt akciós. Kb. 20 E-rel volt olcsóbb, mint helyi üzletben. És ingyen hozták el Pestről 100 km-re, 2 E-ért a két gyerek felcipelte a lépcsőn a fürdőszobába, a régit meg visszaútban le a földszintre. A helyi üzletből 5 E-ért hozták volna el a kapuig.

2023. máj. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!