Honnan vásárolnátok háztartási nagygépet? Honnan éri meg legjobban?
Figyelt kérdés
Mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikro.
Bementünk a MediaMarktba de horror áron van majdnem minden.
Hol érdemes még megnézni?
2023. máj. 22. 12:38
2/13 A kérdező kommentje:
Tényleg? Erre nem is gondoltam. :S
2023. máj. 22. 12:54
3/13 anonim válasza:
Euronics, bestbyte. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Online meg tudod nézni az akciós ujságokat, hogy náluk milyen árak vannak
5/13 anonim válasza:
Én mosógépet, szárítót, mikrót a BIRI Elektrótól (5*-os webshop) vettem, akkoriban minden olcsóbb volt náluk. Hogy mostanában mik az árak, azt nem tudom, mert nem érint.
6/13 anonim válasza:
Az onlinemarkaboltok.hu oldalról vásároltam. Az a baj az MM-mel, hogy a boltban sokkal kisebb a választék, ott is az online oldalukon kell kinézni a terméket, ha mást akarsz, mint ami a boltban van. Ha nem boltban veszed, akkor érdemes az arukereso.hu-ra ránézni, ott megtalálhatod, hol a legolcsóbb valami.
7/13 anonim válasza:
6. Folyt: és az is számít, hogy melyik bolt milyen áron szállítja ki a gépet.
8/13 Majatom válasza:
Mi az Euronics-ban voltunk személyesen, sok hasznos infót kaptunk a gépekről, hogy melyiknél mit érdemes nézni, mi az a funkció, ami hasznos, és mi az, amit az életben nem fogunk használni. Nem mindent ott vettünk meg, volt amit neten rendeltünk, mert olcsóbb volt, de jó volt kiindulásnak. A Mediamarktban az eladók még annyit sem tudtak egy-egy gépről, mint mi. Ha kérdezünk valamit, elkezdte olvasgatni a leírását. Mondom kösz, olvasni én is tudok.
9/13 anonim válasza:
Én itt nézek szét először:
Utoljára hűtőgépet meg mosógépet vettem, mindkettőt az Euronicsból, neten rendelve.
10/13 anonim válasza:
Euronics. Lehet van olcsóbb, de amikor a drága mosógépen se kép se hang akkor Noname Bt. nem biztos hogy aggódva küldi majd a szervizest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!