Mi vált be nàlatok?

Figyelt kérdés
Álló/rúd/akksis prorszívót keresek,ami: száraz és nedves is,(többféle felületen jó)és van morzsaporszívója, jól szív,nem kell kétszer tölteni a víztartàlyt egy takarítás alatt(50nm),ha lehet flexibilis legyen,ledfény jó ha van mert divatos,de nem muszáj.Legyenek tartozékai.És ami a lényeg: 100 ezer alatt!!

#Száraz - nedves
2023. máj. 8. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. máj. 8. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólást...esetleg valaki normális?
2023. máj. 8. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

Értelmes kérdést kérünk!

Felsoroltad az összes lehetséges funkciót amit a fél millás gépek - sem mindig - tudnak.

És ezt 100k alatt kéred.

2023. máj. 8. 19:53
 4/11 anonim válasza:
Árukeresőn nézd meg. Ott vannak jó és olcsó cuccok.
2023. máj. 8. 20:13
 5/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Látom, olvastad a múltkori válaszom:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..

Azóta finomítottál kicsit a kérdésen, csak még mindig tévúton jársz, szerintem.

2023. máj. 8. 20:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Tévedés,nem olvastam!
2023. máj. 8. 20:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor Nincs ennyiért? Oké köszi
2023. máj. 8. 20:38
 8/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Nem olvastad? Attól még nem kell kiabálni velem. Kijelentő mondat. Pont.
2023. máj. 8. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:

-Egyrészt ami akksis az nem szívhat jól mert kicsi az ereje.

-Másrészt ami egy kicsi "rúd" abba csak egy mini motor lehet, tehát szintén nem tud erőt kifejteni.

Tehát ha azt akarod hogy jól szívjon, akkor minnél nagyobbat és minnél nehezebbet kell venned, hálózati gépet, mert az ilyenben nagyméretű és nagysúlyú erős motor van.

Minnél nagyobb és minnél súlyosabb annál jobb és erősebb!

Viztartály mi a fenének? Led szintén minek? Annyi hülyeséget kitalálnak. Komolyan mondom le kéne vágni a kezét annak aki úgy tervez egy porszívót hogy lámpát csinál belőle...

2023. máj. 12. 01:03
 10/11 Salx Narval ***** válasza:
Mi a bajod a ledlámpával, ezek szerint te nem szoktál éjszaka vak sötétben takarítani.:D Ezeket a kis cuccok jól használhatóak ideig-óráig olyan helyeken ahol kemény burkolatról kell a port felszívniuk, szintén jók a magasabb és nehezen elérhető helyek portalanítására, legalábbis a partfisnél és a portalanítóknál jobbak. A szőnyegek és kárpitok nem mindegyikével boldogulnak a teljesítményük miatt. Szerintem a legnagyobb hátrányuk az akkuk folyamatos és viszonylag gyors amortizációja na és az új akkumulátorok ára, ezek a gondok sajnos a drágább és erősebb motorral rendelkező gépekre fokozottabban igazak. Nem szeretem én sem a vezetéket húzni vonni de azt hiszem egy darabig még szükséges ha alapos munkát akarunk végezni.
2023. máj. 12. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!