Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Elelmiszer kiadasok napi /...

Elelmiszer kiadasok napi / heti / havi összeg nalatok mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kerdesem ti mennyit koltotok elelmiszerre?

Ha lehet ne csalados emberek irjanak akik 3 fot latnak el... hanem aki egyedul lakik magara kolt csak elemiszerre.

Ne szamoljuk bele a higeniai cikkeket vagy az ettermi latogatasokat.

tenyleg csak az amit naponta / hetente / havonta a Lidl, Aldi, CBA akarhol bevasaroltok hogy legyen otthon.

En ugy gondolom hogy tul sokat koltok es feleslegesen etelre...sok mindent ki dobok, megfozom nem fogy el megromlik....

szeretnek ezen valtoztatni es kivancsi vagyok a ti osszegetekre mibol jottok ki?

Budapest

2023. ápr. 6. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Én kb. havi 50-ből kijövök, tegyük hozzá, hogy 50kg-os nő vagyok, aki nem túl nagy étkű és havonta 1-2 hétvégét a szüleimnél eszem.
2023. ápr. 6. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
60-70 ezret, de ebben azért benne van az édesség is és a kávé. Korábban sokkal kevesebből kijöttem úgy is, hogy nem főztem ennyiszer, mostanában szinte mindig főzök. Volt, hogy csak 35 ezret költöttem, most meg már az akció keresgéléssel, kuponozással együtt is elmegy legalább 2000 forint naponta. Pedig nem luxus dolgokat veszek.
2023. ápr. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!