Mit csináljak, kihez forduljak új mosógép..használtuk..Elállás joga működhet? Többi lent..
Figyelt kérdés
Adott egy most már majdnem 2 hetes Electrolux elöltöltős gép, nagy reményekkel választottam hosszas keresgélés után. Hamar feltűnt hogy kattog/kalapal , 1-2 mpig hol centrizés közben, hol előtte , tegnap többször is, rövidebb hosszabb programon is és kétlem hogy a ruha töltet miatt, felvenni meg nem sikerült. Ráadásul szerintem elég hangos centrizeskor .Kezdek tanácstalan lenni az előző régi gepunk ezt nem csinálta, a dobrögzítők ki vannak szedve. Mit tanácsoltok, élhetek meg az elállás jogával? Vagy ilyenkor eselytelen már hogy visszaadják a pénzt vagy cserélik? :( A 14 napban meg benne lennénk egyébként , úgy tudom indokolni sem kell. Most már úgy vagyok vele inkább néznék másik márkát vagy típust csalódott vagyok. Kihez forduljak a bolthoz vagy az ügyfélszolgálatához szervízhez? Koszonom a válaszokat.2023. máj. 1. 03:20
21/21 anonim válasza:
Új gépnél sokkal valószínűbb a rugózás hibája, mint a dobcsillagé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!