Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Betörtem a tv-m mennyi lehet...

Betörtem a tv-m mennyi lehet a javítási ára?

Figyelt kérdés
Ma fifazas közben beütöttem a tv-m ököllel. Tudom nagy gondatlanság volt…Azt tudom hogy lg tv és keresztbe(a jobb felső sarkától a bal alsó sarkáig úgy kb 72cm. Szét folyt az üvegkristály(?), illetve sárgás csíkok látszanak.Olyan 5-6 éve van meg. Mennyi lehet a javítási ára??? Kérlek titeket segítsetek!

#kijelzőcsere #TV #Betorttv #Uvegkristaly
2023. ápr. 2. 11:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél új tv-t.

A panelt ki kell cserélni már az általában ugyanannyi mint egy új tv. Aztán még ki tudja mi sérült.

2023. ápr. 2. 11:57
 2/18 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
92%
Így van, sajnos olcsóbb az új TV.
2023. ápr. 2. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Az egyik ismerősöm a híreket nézte a tv-ben és akkor ütötte be. Egyet értek az előttem szólókkal, új tv vásárlása olcsóbb. A jövőben pedig próbálj meg olcsóbb dolgokban kárt tenni(billentyűzet/kontroller), esetleg babzsák, ha semmiképp nem tudod megakadályozni, hogy elragadjanak az indulataid.
2023. ápr. 2. 12:04
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Nincs értelme egjavítani! Ahogy előttem is írták ez gazdasági totálkár. Ismerőst 80 ezerre húzta le a szerelő csak a háttérvilágítás javításért. Ezt meg lehet el se vállaják, hacsak a szerelőnek nincs egy rossz donornak.
2023. ápr. 2. 12:32
 5/18 Szirty ***** válasza:
39%

"Az egyik ismerősöm a híreket nézte a tv-ben és akkor ütötte be."

Remélem az akció eredményes volt és az ismerősöd azóta csak jó híreket kap...

2023. ápr. 2. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:

"Feltudnánk venni a kapcsolatot messengeren? Ott el tudnám küldeni hogy hogy néz ki a tv"

Nem. Még anyámmal sem beszélek messengeren.

Itt is meg tudod osztani.

Ide töltsd fel a képeket: [link] és másold be a linket.

2023. ápr. 2. 14:04
 7/18 anonim ***** válasza:
27%
olyat vegyél, ami ha kikap a csapat, akkor is elbírja a repülő sörösüveget ...
2023. ápr. 2. 14:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Sok... Konkrét összeget nehéz lenne mondani, lehet jobban jársz ha veszel egy újat.

Mondjuk ne is haragudj, de ha ilyen hülye vagy...csak magadnak köszönheted.

Legközelebb lehetőleg a bokszzsákon vezesd le az indulataidat és akkor nem kéne ilyenen törni a fejed.

2023. ápr. 2. 14:43
 9/18 anonim ***** válasza:
5-ös: nem hiszem, de én a helyében legfeljebb leköptem volna a tv-t(az nem okoz több tízezres kárt). Mondjuk nem is nézek hagyományos adást.
2023. ápr. 2. 15:01
 10/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

"Feltudnánk venni a kapcsolatot messengeren? Ott el tudnám küldeni hogy hogy néz ki a tv"

Ezt nem nekem írtad, de totál értelmetlen. Egyrészt ez a felület is arra van, hogy megmutathasd a közösségnek, ha akarod, különféle módokon.

Másrészt felesleges, új kijelző nem gazdaságos, bontottat meg nehéz találni, de ha mégis, azt a környékeden található szerelőktől kellene megkérdezni, hogy akad-e a lomtárban és vele kell közölni a típust is, nem a másik fórumozóval, aki egy szóval sem állította, hogy neki lennének ilyenek.

Ha már itt tartunk, én néha hülyét kapok attól is, amikor nálam érdeklődnek ügyfelek és kérdezem, mekkora a TV?

Ez már valakinek probléma, keresztbe vagy, hogy?

Pontosítok, hogy átlósan szokás mérni.

És nem érti mindenki a képátló fogalmát, azt is el kell magyarázni! Általános iskola beszarás.

2023. ápr. 2. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!