Betörtem a tv-m mennyi lehet a javítási ára?
Vegyél új tv-t.
A panelt ki kell cserélni már az általában ugyanannyi mint egy új tv. Aztán még ki tudja mi sérült.
"Az egyik ismerősöm a híreket nézte a tv-ben és akkor ütötte be."
Remélem az akció eredményes volt és az ismerősöd azóta csak jó híreket kap...
"Feltudnánk venni a kapcsolatot messengeren? Ott el tudnám küldeni hogy hogy néz ki a tv"
Nem. Még anyámmal sem beszélek messengeren.
Itt is meg tudod osztani.
Ide töltsd fel a képeket: [link] és másold be a linket.
Sok... Konkrét összeget nehéz lenne mondani, lehet jobban jársz ha veszel egy újat.
Mondjuk ne is haragudj, de ha ilyen hülye vagy...csak magadnak köszönheted.
Legközelebb lehetőleg a bokszzsákon vezesd le az indulataidat és akkor nem kéne ilyenen törni a fejed.
"Feltudnánk venni a kapcsolatot messengeren? Ott el tudnám küldeni hogy hogy néz ki a tv"
Ezt nem nekem írtad, de totál értelmetlen. Egyrészt ez a felület is arra van, hogy megmutathasd a közösségnek, ha akarod, különféle módokon.
Másrészt felesleges, új kijelző nem gazdaságos, bontottat meg nehéz találni, de ha mégis, azt a környékeden található szerelőktől kellene megkérdezni, hogy akad-e a lomtárban és vele kell közölni a típust is, nem a másik fórumozóval, aki egy szóval sem állította, hogy neki lennének ilyenek.
Ha már itt tartunk, én néha hülyét kapok attól is, amikor nálam érdeklődnek ügyfelek és kérdezem, mekkora a TV?
Ez már valakinek probléma, keresztbe vagy, hogy?
Pontosítok, hogy átlósan szokás mérni.
És nem érti mindenki a képátló fogalmát, azt is el kell magyarázni! Általános iskola beszarás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!