Egy 3 fazisu kapcsoloba 3 fazis közös nullaval van bekötve. Mosogepnek es szaritogepnek ebböl kiepitettem kulön kulön vezetekröl kulön kulön az az 1-1 konnektort. De a nullik egy es ugyan az ami egy csokival oldottam meg. Lehet ebböl barmi problema?
3 fazis 3 kulön biztositek de csak egy nulla amit csokival 2 nulla egyhelyen az elmenö 1 nulla kötöttem össze.
Lehet ennek a közeljövöben parmi problemaja?
Azert oldottam meg igy mert egy 10A bizti nem birta a mosogepet es szaritogepet egyszerre.
Valaszokat köszönöm
Egyebkent köszönöm azoknak akik tudtak ertelmezni a kerdesem
A többieket pedig nem ertem miert a sajat “igazuk” hajszolasaert küzdenek meg tovabb
Annyi eleg lett volna hogy a hazban közös a minden fazis nullaja, mivel a biztositek szekrenyben is közösen vannak kapcsolva, de csak a vita megy a kerdesen.
Ps, a minden tökeletesen mukodik, nem az elsö villanyszerelesem, csak kivancsi voltam.
Köszönöm
"Azzal addig nincs is baj amíg a feltételezések beigazolódnak."
Beigazolódtak...
De egyébként semmi mást nem lehetett feltételezni a leírtakból. Nem az volt a problémája, hogy krumplit főzzön-e vasárnap, vagy rizst.
Egyáltalán nem gondoltam krumplifőzésre.
Ez nyilván meglepő.
Hogy mi hova van kötve arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!