Milyen mosógéppel van jó tapasztalatotok, ami nem romlik el?
A mienket kb. ötödször viszik el garanciában javítani, egyszer már cserélték is, elegünk van. Ilyenkor 1 hónapig nem tudunk mosni, de ha nem telefonálnánk minden héten a szervizbe, akár 2 hónapig is elhúzódna.
5-6 kilósat keresünk most.
Elektrolux inverter motorral. 2 átlagos mosógépet is lehetne venni az árából. Már két hónap után visítva cetrizett, de a szerviz nem hajlandó javítani, mert csak 70dB-el zörög és 77-ig jónak számít...
A megoldás a dob csapágy csere lenne, de azt csak egybe lehet cserélni a dobbal, ami költséges. A reklamációm válaszára felajánlották forduljak békéltetős testülethez és a fogyasztóvédelemhez... 200000-es mosógéptől nem ezt vártam!
(Elektrolux, AEG, Zanussi egy cég)
Az előző 3 Whirlpool volt. Ezekkel nem volt garis időszakon belül probléma, csak miután lejárt a garancia fél-1 éven belül mindegyig gazdasági totálkáros lett (1 dobcsapágyas lett amit dobbal együtt lehet cserélni, 1 meggyulladt, de szerencsére időben el lett oltva, 1 meg vezérlő panel cserés lett).
Koreaiakat tudom ajánlani.
Minőségben az összes egykutya, vagy szerencséd lesz és bírja 10+ évig vagy elpusztul pár év alatt.
Amivel engem a samsung és lg megvett az a zene a végén. Annyira praktikus és kellemes.
A mostani mosógépünk Fagor, csak lejár, kattan a retesz és kész, semmi jelzés.
A mosogatógépünk bosch, az még csak nem is kattan..
Szárítógép zanussi, az meg idegesítően pittyeg.
Nem tudom mikor kell legközelebb vennünk háztartási gépet, de 100% hogy zenélni fog ha lejár
A mile tényleg jó csak megvenni …. Hát igen..
Amugy nekem Beko van legalapabb. Tökéletesen megfelel.
Amugy hogy mosol nem lehet hogy tul megtömöd ? Takarotani szoktad áramellátás jó a házban ? Vagy mitől mennek tönkre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!