Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
3 fázisú rendszernél a villanyszerelő mester olyan ágat húzott ahol a mosógép és a szárító gép egymás mellett lesznek. Az áramkör úgy néz ki hogy 2 fázist húzott oda, egy nullát és egy földet, majd csinált 2 konnektort, bele kötötte a 2 fázist külön külön, majd a nullát meg a földet úgy kötötte be hogy tulajdonképpen a 2 konnektort kötötte össze velük. Minden a helyén van csak ebből nem lehet nekem semmiféle gondom? 2 fázis használ 1 nullát? Lehetséges ez?

2023. márc. 10. 20:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#18, meg 20: én leírtam a #9 hozzászólás 2. pontjában
2023. márc. 12. 10:14
 22/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:

20:

Sajnálatos, hogy a tudatlansághoz ekkora arc társul.

Értelmes módja ennek az lenne, hogy szépen utánanézel és elnézést kérsz.

Sírni fogsz, ha veszem a fáradságot és szénné égsz?

Csak azt nem tudom, hajlandó leszel-e belátni a hibád?

Nagyon rossz tapasztalatom van, régebben összefutottam ezen az oldalon egy borzasztó kicsinyes alakkal (szerintem az agyával is volt valami baj), nyilvánvaló dolgot nem volt hajlandó belátni. Sőt, még ő kezdett szemtelenkedni, sunyiskodni.

Ettől függetlenül fogok válaszolni.

Csak most vasárnap este nem foglalkozom veled.

Még mindig van esély korrigálni...

2023. márc. 12. 19:02
 23/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, hogy egyébként én is normálisan szoktam segíteni, átlagos esetben.

Amikor nem, olyankor valami irritáló dolog történik. Jelen esetben például előtted már említve volt két beírásban is a dolog. De te azért sem vettél róla tudomást, csak hajtogatod a magadét.

Így ne csodálkozz, ha más is úgy áll hozzá, ezt csak te provokáltad.

2023. márc. 12. 19:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!