Lehet ebből baj?
"Nem szeretném szét égetni az új gépeket."
Ebből a kijelentésből én arra következtetnék, hogy semmit nem értettél.
L1-n bemegy a mosógépbe X Amper
L2-n bemegy a szárítógépbe Y Amper
0-n mi megy visszafelé? Igen, X+Y Amper.
Ezzel semmi gond nem lehet ha a 0 vezető keresztmetszete X+Y-nak megfelelően van megválasztva. (Keresztmetszet, nem átmérő!!)
"Nem csinálunk olyat, hogy egy másik áramkör nulláját vagy védővezetőjét használjuk fel!"
Védővezető lehet közös, szabvány engedi, de a gyakorlati megoldása úgysem lesz jó, tehát érdemesebb áramkörönként normálisan.
13.
"L1-n bemegy a mosógépbe X Amper
L2-n bemegy a szárítógépbe Y Amper
0-n mi megy visszafelé? Igen, X+Y Amper."
Meg tudnád mondani, hogy ezt a butaságot neked így tanították, vagy csak kitalálsz ilyeneket, saját fantázia alapján?
Nincs gond használd nyugodtan. ha veszel egy elektromos főzőlapot a gyári csatlakozója is olyan hogy 2 fázis és a nulla ott a főzőlap hátuljan van kozositve. Ha 50 eltérő markajut nézel akkor is feltűnik hogy mind így van. Na most vagy minden háztartási gép gyártó hülye dilettans tervező gárdát alkalmaz, vagy semmi gond nincs ezzel a bekotessel.
Mindenki döntse el maga.
18: Adok még lehetőséget, hogy korrigálj, mielőtt arcra esel.
Kérdeztem valamit én is: neked ezt tanították, vagy csak okoskodsz?
Gondolj bele, de nagyon! Csupán csak nézz magadba!
Van fogalmad a három fázis vektoros tulajdonságairól?
Látod ezt a dolgot magad előtt térben és időben?
Segítettem is.
Nem vagyok kiváncsi a modoros, cinikus oktatásra!
Ha oktatni akarsz akkor írd le amit akarsz. Ha okoskodni, akkor meg menjél el jó messzire innen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!