Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy mosógép megadott teherbírá...

Egy mosógép megadott teherbírási súlya száraz vagy vizes ruhára vonatkozik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 20:51
A kérdező szavazást indított:
Vizes
Száraz
Nem tudom
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem teherbírás, hanem kapacitás. Ami mellett még optimális a működése. Belezsúfolhatsz 3x annyit is, a mosógépnek nem fog ártani, de a mosási hatékonyság nem lesz jó.

Száraz.

2023. febr. 16. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Elsővel nem értek egyet. Sok mosógép ha túl van pakolva nem centrifugáz ki rendesen. Vagy egyáltalán nem indul el a centrifuga, ha túlterhelt a gép
2023. febr. 16. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a szavazatokat, ezek szerint száraz. Anyámmal ezen veszekedtünk, ő állítja hogy vizes. Azon ment a vita hogy a vastag tollkabát mellé még akartam tenni ruhákat mert hely volt és hát nem nehéz mert toll, erre anyám azzal jött, hogy ne tegyek semmit mert vizesen k*rva nehéz lesz, mert hogy az számít és nehogy túlmenjen a 7 kilón. Ezek szerint én sejtettem jól. Köszi mégegyszer!
2023. febr. 16. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Ettől még lehet, hogy édesanyádnak van igaza ezügyben. Nem mindig elég a puszta számokat figyelni, józan ésszel is érdemes átgondolni az adott körülményeket. Egy tollkabát nem átlagos ruhanemű, lehet hogy tényleg bőven elegendő terhelés egy mosáshoz, még ha a számok mást mondanak is.
2023. febr. 17. 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó igen ez a téli toll kabát pont egy olyan ami ha megszívja magát vízzel elég nehéz tud lenni viszont anyám máskor is mondott olyanokat hogy pl ne tegyek sok ruhát mert vizesen több lesz mint 7kg...
2023. febr. 21. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztatott, jó, hogy itt is megerősítést kaptam. Mivel én kilogikáztam, hogy szárazon meg tudom mérni a bepakolandó ruhák súlyát, vizesen viszont nemigen, vagyis valószínűbb, hogy szárazon értik a max. súlyt.
2023. júl. 10. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A maximális száraz kapacitás nem azt jelenti, hogy a tollkabátnól négyet kell belegyömöszölni mert nagyon könnyű. Kevesebb töltettel megengedett, többel nem ajánlott a haszanálata. A mai modern gépek képesek a szükséges vízmennyiséget kezelni, illetve a ruhákat elrendezgetni a dobban, de nagy teherrel a csapágyazás és a szimmering várható amúgy is rövid élettartamának további csökkenését kockáztathatod.
2023. júl. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!