Candy mosógép centrifuga után nem áll le újra centrifugáz, mit nézzek meg?
Sajnos begajdult.
A vezérlő elektronika rendellenes működése okozza.
Próbálkozhatsz tájékozódni a cserét illetőleg, hátha. Lehet egy helyi szerelőnél pont van ilyen nyáklap kéznél (pontos tipus alapján).
De készülj fel egy új vásárlására is.
Nálunk is ez lett vele, pont candy, és szintén ilyen baja lett, csak az időnként "kifőzte" a ruhákat mikor olyanja volt (vagy 90°C-on kente neki, mondanom sem kell, 40°C-os programon).
Úgyhogy te még jobban jártál, a tiéd legalább kivereti rendesen...
Utána indesit-et vettünk, azzal nincs ilyen baj (9 éves).
Bár a szivattyúját már szétszedtem/megzsíroztam, valamint helyenként rozsdásodik, de kutya baja.
Van egy indesit szárítónk, na annak is cserélni kellett a nyáklapját, mert teljesen megadta magát, de még gariban sikerült.
Valszeg gyárilag alul volt méretezve benne valami. Alul tervezték az elavulást. Mondjuk ehhez adalék, hogy az áramköri elemeket gyártáskor tesztelik, és bizonyos értéken alul X kategóriába, afelett Y kategóriába sorolják, és aszerint kerülnek beépítésre.
Na ezzel aztán lehet játszani.
Azóta nincs baja, leszámítva, hogy mint észrevettem a programkapcsoló hajlamos oxidálódni ha mindig ugyanott áll. Ezt működés közben értelmezhetetlen okból elkövetett radom csipogással jelzi.
Néha körbetekergetem, hogy lekopjon, így elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!