Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik a legjobb mini mosógép?

Melyik a legjobb mini mosógép?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megadta magát a régi mosógépem és egy minivel helyettesíteném (ezek főként táborozásra szolgálnak). Van itt olyan, aki általános otthoni használatra tart ilyet, ha igen, akkor milyen típust és mennyire vagytok ekégedettek? Köszi
2023. febr. 11. 17:59
 1/6 4rtificial 1ntelligence ***** válasza:
25%

Sajnos mindennél a tervezett elavulás a lényeg.

5 év, a többi ajándék.

A gazdaságot működtetni kell.

Majd bérelni fogjuk ezeket.

Már most szóltam.

2023. febr. 11. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz mini mosógép alatt?
2023. febr. 12. 08:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Nos ide aztán felesleges írni bármilyen kérdést is, úgy tűnik :)
2023. febr. 12. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem ertelmetlen kerdes, ha nem tudod mirol kerdezek akkor vagy ne szolj hozza. Tapasztalatokrol kerdeztem, ha azt se tudod mi a mini mosogep, akkor atugorhatod a kerdest egesz nyugodtan :) Bar sejtem milyen eleted lehet, ha a valaszomra 7 perc elteltevel mar reagaltal.
2023. febr. 12. 21:14
 5/6 anonim válasza:
szia. Már kb 8 éve vettem meg egy ilyen mini mosógépet semmi extra még centrizni se tudott de lehetett hozzá venni külön én amíg használtam szerettem sosem volt semmi baja viszont egyszer a tárcsa alá szorult egy csavar és eltörte a dobházat ami eláztatta a motort és rip durranás füst és vége. viszont elég sokáig bírta
2023. febr. 13. 19:29
 6/6 Szabó Zoltán válasza:
Szia nekem volt ilyen otthon használtam annyi probléma volt vele nem tudott centrizni.de nagyon szerettem mégis , és jól mosott gyorsan.megvolt nem kellett órákig vele.
2023. aug. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!