Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyibe kerül egy kamerarends...

Mennyibe kerül egy kamerarendszer kiépítése?

Figyelt kérdés

Ha rossz helyen van a kérdésem, akkor azért elnézést kérek mindenkitől. A téma nagyon új a számomra. Egy számomra ismeretlen helyen fogok családi házat vásárolni, és mivel nem tudom, hogy milyenek a szomszédok, meg minden, ezért szeretném bekameráznni a házam. De hogyan induljak ennek neki?

Nyilván szeretném nézni élőben a műsort akkor is, ha nem vagyok otthon, azaz IP kamera az, amire szükségem van, azt hiszem. De itt meg is állt a tudomány.

Milyen jó kameragyártók vannak?

Milyen internetre lesz szükségem? (Feltöltési sebesség),

És mennyire kell benyulnom a zsebembe érte?

Minden érdekel. Hogy hogyan zajlik a felszerelése.

2023. febr. 11. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindentől függ. Az olcsóbb kamerák, a tizen-huszonpár forintos kategóriából+egy NVR a 40-50 ezres kategóriából+a kábelezés+munkadíj megvan mondjuk 3 kamera esetén mondjuk 100 000 ezerből.

Ha kicsit jobb minőségű kamerát szeretnél mondjuk a 30-40 ezres kategóriából, akkor azzal kell számolni.

A net sebessége nem sokat számít, inkább a stabilitása fontos. A vezetéknélküli megoldásokat kerülni kell.

2023. febr. 11. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Beütöd a googleba, hogy "biztonsági kamera rendszerek" és találsz milliót-milliókért is.

Ha te nem tudod konkrétan, mit akarsz, mi honnan tudjuk ennyiből...

Mennyi kamerát akarsz, meddig lássanak, mennyi gubád van rá...stb.

De besétálsz egy biztonságtechnikai boltba és ott elmagyaráznak mindent.

Az biztos, hogy az új szomszédaid egyből levágják, hogy na, ez is egy rettegő burzsuj lesz már megint:DDD

Várárkot is építesz a vármegyédben? :DDD

2023. febr. 11. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom de azt igen hogy 300000ft alatt max dísznek jó a kamera mert lóf@szt nem látni rajtuk
2023. febr. 11. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:

"Az biztos, hogy az új szomszédaid egyből levágják, hogy na, ez is egy rettegő burzsuj lesz már megint:DDD"

Amíg nem tör be hozzám senki, addig rájuk bízom, hogy mennyire tartanak engem rettegőnek. Majd ha ők is egy olyan faluba költöznek, ahol soha nem laktak, majd akkor érdekelje őket ez a kérdés.

2023. febr. 11. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!