Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Klarstein márka termékei...

A Klarstein márka termékei milyen minőségűek?

Figyelt kérdés

Főzőlap, konyhai eszközök stb. gyakran szembejönnek mert nem sokára konyhát kell csináltatnunk. A minősége és a garanciális dolgok is érdekelnek, hogy a cégnek mennyire jó a supportja stb.

Köszi

2023. febr. 5. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szar. Németnek álcázott (mert onnan számláznak) de Törökországbol hozott silány távolkeleti vackok. Én beugrottam a fő oldalon lévő sok pozitív reklámnak és vettem egy kenyérpirítót el sem indult soha amikor garanciális javítást kértem aztmondtak hogy a posta az en költségem és hogy nem cserélik a terméket csak megjavítják akkor kicsit jobban belemelyedtem a oldalakba és kiderült hogy nagyon sok ember szívta meg velük hogy szart küldtek nem cserélték csak javítottak de 2 hét múlva újra szar volt és akkor is aztmondtak hogy nem cserélnek küldje vissza megint megjavitják. Szóval én örülök hogy csak 20ezret buktak mert sokan több százezret
2023. febr. 5. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
na pont ettől tartottam, köszi. akkor mondjuk egy késtartónál drágább beruházást nem tervezek velük.
2023. febr. 5. 17:24
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem van egy Klarstein robotgépem, 3 éves és úgy dagaszt, mint a fene. Jó, nem egy Bosch minőség és hangos meg már néha nyekereg, de amúgy rendben működik. Egyébként nem hiszem, hogy hosszútávon jó lenne, ha már konyha tervezés, akkor más márka, mert azért idővel látszik, hogy elöregedik valami benne, nem olyan amire igazán azt mondanám, hogy profi cucc.
2023. febr. 5. 18:18
 4/4 anonim válasza:
Nekem több klarstein gépem van. Befőzéautomata, olajsütő, robotgép, kések. Évek óta használom semmi gond velük. Vannak rosszabb cucok amik tényleg gagyik...
márc. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!