Genius Yamada hangcucc márka jó minőségűek? Trion Vision DVD lejátszó is jó minőségű?
Nekem van 2 db Genius 2.1 SW-G2.1 1250 hangcucc nagyon meg vagyok vele elégedve, sose volt még baja. Mikkor meg vettem pár éve le volt tesztelve az egész házban rezgett az ajtó ablak asztal, még a szívem is ugrált, és a fülem is bedugult, kicsit a végén már fájt a fejem is.
Szerintem minőségi a Genius márka, sose csalódtam még benne, le is kopogom. Egerük is kiváló minőségi.
Nekem van 2 db Yamada H8220 5.1 házimozi, meg vagyok vele elégedve rezeg tőle is a szobám szekrénye, ajtó. Sose volt vele még gondom, pedig már jó rég volt 2006 mikkor meg lett véve.
Van egy Trion Vision DVD lejátszom, ami 2006-ban lett véve, sose volt még gond vele, csak a távirányítója adta meg magát de van hozzá másik.
"Minket minek kérdezel?"
Azért mert sokaknak kínai kacat márkák ezek is mint az Elta, Millenium, Orion.
Meg érdekel más véleménye.
Ha érdekel más véleménye, tessék: ezek valóban vacak, vagy csak szimplán gyenge/átlag márkak. Nem a jó minőség megtestesítői.
De most jön az, hogy besértődsz. Ismerem a menetet, láttam már itt egy """pár""" hasonszőrű kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!