Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool mosógép vélemények?...

Whirlpool mosógép vélemények? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nevű feleségem még nem volt, de ha lesz, biz isten leírom tapasztalatom mosási képességeiről:DDD
2023. jan. 31. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
A felültöltőseknek rozsdásodik a teteje, az újaknak is pár hónap után, és nem tartozik bele a garanciába.
2023. jan. 31. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Megközelítőleg tíz éve használom ennek a márkának ugyanazt a mosogépét, és hibátlanul működik. Az eltelt időben négyszer költöztem és újra is házasodtam, de a mosógép azóta is fix pont az életemben :D Én elégedett vagyok a Whirlpool mosógépeivel.
2023. febr. 1. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Tavaly nyáron halt meg 16 év után. Egyszer sem kellett javítani. 2x költöztem vele. Az új gép kiszállítàsakor közölte velem a szerelő, hogy ez már nem fog addig tartani. Igaza lett. 2 hét alatt a hatodik mosás közben meghalt, javíthatatlanul. Így kaptam helyette másikat. Remélem ez azért bírja majd egy pár évig, ha nem is 16 évig. .
2023. febr. 4. 07:55
 5/5 Jankobacsi válasza:

Ipari hulladék!

A minőségnek semmi nyoma!

Senkinek nem ajánlom!

2023. júl. 10. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!