Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ezzel a mosógéppel van valakin...

Ezzel a mosógéppel van valakinek tapasztaltalata, Whirlpool FSCR90422?

Figyelt kérdés

Helo!

Valakinek van ilyen? Véleményeket eddig nem találtam róla (mondjuk nem is túrtam fel a google x-dik oldalát érte :) ). Jó lenne lassan egy új mosógép, whirlpool-t javasolt a helyi szerelőnk, de többnél is olvastam, hogy eresztett, gumiszagú volt stb egy-egy whirlpool, mások meg csak dicsérik.

Nem tudom mennyire érné meg.

Egyéb más javaslatot is meghallgatok. Nekünk elég egy sima mosógép is, nem kell szárítógép funkció (persze ha van, az se tragédia, de nem létszükséglet), aqua stop illetve direct drive azért nem lenne rossz.

2017. nov. 28. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy éve vettünk mosógépet, és a ismerősöm bolti eladó röhögött, hogy mennyi embert megvezetnek a reklámok ezzel a 6. érzék funkcióval. Az ő véleményét írom le: nevesincs márkát, Indesit, Whirlpool, Bekó, LG-t NE. Marad: Gorenje, Bosch, AEG, Zanusi, szóval ezek a jobbak. Figyelni az akciókat és akkor lépni. Mi tavaly 60 ezerért vettünk Boscht, és nagyon jó, én mindig is szerettem ezt a márkát. A régit eladtam ugyanezt a típust 28-ért, tehát a gép nekem 32 ezerbe került.
2017. dec. 2. 23:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Whirlpool van most is, csak szegény már 24 éves lesz, a vizet szinte 1 zoknis töltéssel centrizi csak ki, lassan lépni kell sajnos.

Igen, tudom, a régi gépekbe még volt anyag, most meg az olcsóságra mennek és tele van használhatatlan műanyagokkal :)

Köszi, akkor nézek AEG-et, az volt a második választás.

2017. dec. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!