Milyen felültöltős Mosógépet ajánlanátok 80. 000 FT-ig? Pl. : Whirlpool- sokan szidták valaki tapasztalatok?
anyuméknak whirlpool van,használtan vettük ezelőtt 8 évvel és hál'Istennek semmi baja,nekem ez vált még be nagyon :
Szintén "vörpul" tulaj vagyok a két éves garancia lejárta után két hónappal beszart a központi elektronika 15000Ft.
Majd rá fél évvel a gombsor adta meg magát. Most 3 éves a gép és imádkozok, hogy még egy évet legalább kibírjon.
Soha többet ilyen márkát!
Én a helyedben olyan márkát keresnék amelyik évtizedek óta csak mosógépet gyárt, mert ott kiforrott a megbízhatóság!
A következő biztos a hagyományos Elektrolux lesz. A mostani előtt az volt 10 évig.
Nálunk beválta vörlpúr...
3 van a családban... 1 gyel volt gond...de a szüleim maguknak köszönhetik, nem tartják karban, pedig minden nap megy 2 adag kinimum...a szűrőben zoknival hónapokig...nem túl mosógép kímélő...egy 10E ft os alkatrész..apu cserél, már újabb 4 év szuper..
Mienk másodkézből, mi 5 éve használjuk, előtte volt még pár éve, semmi baja.. Bár én azért rendben is tartom...
A 3. Is működik rendesen, az 7 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!