Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hol érdemes háztartási nagygép...

Hol érdemes háztartási nagygépeket venni?

Figyelt kérdés
örököltem egy lakást és sajnos az összes háztartási gépet ki kellett dobni. Szeretném berendezni legalább az alapvető nagygépekkel (sütő, hűtő stb) és kisgépekkel is (porszívó, mikró, stb) hol érdemes megvenni ahol akár még kedvezményt is kaphatok? Mennyire jóötlet a Metro áruház?

2023. jan. 16. 15:02
 1/7 anonim válasza:
66%
Mi anno a Media Marktban kaptunk kedvezményt, mert egyszerre vettünk kb. mindent.
2023. jan. 16. 15:03
 2/7 anonim válasza:
80%
Szerintem érdemes az árukeresőn a top termékeket átnézni, ott a ténylegesen legjobb árakat és a népszerű termékeket is látod, sőt a különféle boltok árait is összehasonlíthatod, illetve a megbízhatóságot is.
2023. jan. 16. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

én 2022 szeptemberben vettem 1,3 millióért háztartási gépeket a MediaMarktban, de kedvezményt nem adtak. Néztem webáruházakat is, de amivel olcsóbb volt, a szállítási költségen elbuktam volna a nyereséget.

Amúgy nézni kell folyamatosan, hol olcsóbb.

Jah igen, black friday akcióval 1,4 lett volna :)))

2023. jan. 16. 16:59
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
Kis dolgokat pl porszívó simán netről rendeltem. Olyan amilyen célnak biztos megfelel. Nagyobb dolgokat szeretem szemügyre venni. Álló hűtő vagy fagyasztó mosógép ilyesmi. Valami elektronikai üzletbe megyek. Pl Média Markt. Euronics stb
2023. jan. 16. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha albérlet lesz, akkor nézz körül Marketplacen is, ott simán annak teljesen jól működő dolgok, mi is ott vettünk hűtőt, mosógépet töredék áron azóta is működik.
2023. jan. 16. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Hűtőt, tűzhelyet, mosógépet meg kell nézni valahol élőben, pl. MediaMarkt, aztán meg kell rendelni az interneten olcsóbban, ahonnan ki is szállítják, a régit meg elviszik.
2023. jan. 16. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a válaszokat!
2023. jan. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!