Konyhabútort vettetek vagy csináltattatok? Hol érdemes beszerezni, ha nem szeretnék 5-6k-t fizetni érte?
Attól függ én idén vettem a konyhamax-ba teljesen meg vagyok elégedve idő pénz és hely hiányba is mindennek megfelelt, szállításban is korrektek voltak az egyik elemen volt egy kis sérülés mondták, hogy kicserélik de én nem éltem a lehetőséggel.
Én olyat vettem ami már össze volt tervezve de elemeket is lehet rendelni.
Kérdező, tényleg nem mindegy, hogy az az 5-600 ezret nem szeretnél fizetni MEKKORA konyhára vonatkozik!
Három-négy elem alul felül, vagy pedig egy komplett U-alakú konyha minden géppel együtt... Vagy a kettő közt bármi lehet...
Egyedileg csináltatni mindig sokkal drágább, viszont így a saját ízlésednek tökéletesen megfelelő lesz! Na meg nem mindegy a méret se, és az anyag se!
A készen kapható konyhabútorok nyilván olcsóbbak, szerkezetileg is lehet variálni az elemek sorrendjét, viszont nem biztos hogy találsz olyat, ami maradéktalanul tetszik is Neked! Illetve még készen kapva is 500-600 ezerért csak MDF van, a valódi tömör fa konyhabútorból alsóhangon is 700 ezer körüli a legolcsóbb! Vagy ennél olcsóbban valódi fából csináltatsz egy pirinyót, amiben alig van tárolóhely...
Mi például 6 éve a Praktikerben vettünk “Malaga” konyhabútort, akkor még csak 75 ezerbe került (most 135 ezerbe), és teljesen jó, azóta sincs semmi baja! Bár olcsó áruházi MDF, de a hiedelmekkel ellentétben ha összeszerelésnél tényleg jó alaposan meg vannak húzva a csavarok, akkor jó masszív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!