Érdemes túlfeszültségvédős dugaljjal védeni egy 10 éves Whirpool mosógépet? (lehet hogy hülye a kérdés de azért majd szeretnék normális hangvételű válaszokat kapni)
Figyelt kérdés
Az történt hogy végzett a gép a mosással,felkapcsoltam a villanyt erre leverte a biztosítékot és utána nem lehetett bekapcsolni.Szerelő megcsinálta és most nem tudom hogy van-e értelme vennem egy ilyen védős dugaljjat.2022. dec. 10. 17:41
11/12 anonim válasza:
Erről szoktam beszélni, gyakori kérdések:
8 sz. válaszomra kaptam ugyan pozitívot is, de volt olyan alattomos figura, aki profi szakmai tudás és tapasztalat megosztást leminősíti.
Semmi gond, csak pont ilyenek veszik el az ember kedvét és akkor a profik nem fognak itt szarakodni, azt csináltok, amit akartok.
Ezt pofázom mióta, ha ezen az oldalon lenne lehetőség letiltani a minősítéseket, talán több szakembernek lenne kedve itt segíteni.
Tisztelt "Szerkesztőség"!
Engem nem érdekelnek a pozitív minősítések, de a negatívokat viszont kikérem magamnak!
Engem ne minősítgessenek itt hülyegyerekek!
Dugjátok fel magatoknak a Gyakori Oldalatok és ki is tilthatsz, nem érdekel.
Normális / logikus javaslatot nem fogadtok el, akkor ennyi...
12/12 anonim válasza:
A nullaszakadást már leírtad a #6-ban is, azt meg nem pontozta le senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!