Samsung nofrost hűtőnél idővel csendesik a kompresszor?
Az is benne van, hogy én vagyok kicsit kényes erre. Nem nagy hang, de pont olyan frekvencián van ami zavaró, főleg a darabolós hang. Azt hozzáteszem, hogy szabadon áll egy olyan lakásban, ahol egyben van a nappali és a konyha. Neked esetleg nincs bútorok között, ami miatt tompul a hang?
A szintezéssel teszek majd még egy próbát, lehet benéztem valamit, de ahogy hallom közelről, a kompresszorból jön a hang. Ráadásul a nofrost miatt a nap nagy részében üzemel.
Nekünk is volt szerencsénk egy Samsung nofrost hűtőhöz,
ami olyan hangos volt, mintha már száz éve használatban lenne.
De, -hála a magasságosnak-, elromlott pár éve.
A mostani egy picit csendesebb, de valahogy az se annyira, mint amit 30 évvel ezelőtt megszoktam.
Természetesen lehet, hogy a régi hűtők is ugyanolyan hangosak voltak, tényleg csak más frekvencián, de ezt nem tudom megnézni, mert nincs itt sehol már régi hűtő.
Vagy inkább az a probléma forrása, a nagyeszű és átgondolt tervezésnek köszönhetően, az újabb hűtőknek egyből beindul a motorja, amint kiveszek belőle valamit.
És mire leállna, addigra már pont végeztem/végeztünk az evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!