Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan, aki "beépíthető"...

Van olyan, aki "beépíthető" háztartási gépet mégis szabadonállóként használ?

Figyelt kérdés

Milyen megoldás lehetne arra, ha a konyhaszekrényben nincs elég hely az adott gépnek amiből nincs is kisebb fajta? Új konyhabútor sajnos nem lehetséges, nem az enyém a konyha, csak én szereznék bele egy háztartási gépet (sütőt).

Az a baj ugyanis, hogy a szabadonálló gépek nem tudják azt amire szükségem lenne, csak a beépíthetők.

Van olyan, aki esetleg mondjuk összerakott farostlemezből egy kis nyitott oldalú "dobozfélét", amibe aztán be lehetett tenni a beépíthetőként hirdetett gépet?

Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segíteni tudna ebben a kérdésben!

2022. nov. 7. 19:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Lényeg, hogy krva ronda lesz, de hajrá.
2022. nov. 8. 12:28
 22/30 anonim ***** válasza:
44%

"Lényeg, hogy krva ronda lesz"

Ezt kérdi, hogy van-e valakinek jó ötlete, hogy ne legyen krva ronda. :D

Így jutottunk el másodjára is az elejéhez. :D

De megnyugtató, hogy lassan már mindenki érti. :D

2022. nov. 8. 13:49
 23/30 anonim ***** válasza:

“Az a baj ugyanis, hogy a szabadonálló gépek nem tudják azt amire szükségem lenne, csak a beépíthetők.” - ez nem igaz, a kivitelnek semmi köze a funkciókhoz, mindegyikből van adott funkciós! De aztán Te magad is rávilágítottál, hogy igazából nem is arról van szó, hanem:

“Főzőlap már van az adott helyiségben, ezért a tűzhelyek tetején lévő főzőlapok még pluszban abszolút szükségtelenek lennének“

Megvan már a sütő? Ha igen, add el azt is, a főzőlapot meg mindenképp, és akkor a 2 helyett venni egy normális szabadonálló tűzhelyet, ennyi! Ennél jobb megoldás szerintem nincs!

Szabadonállóként nem csak ronda a beépíthető, de működés közben még veszélyes is, hozzá egy házilag összetákolt bútordarab pedig szintén ronda!

2022. nov. 8. 18:05
 24/30 A kérdező kommentje:

"Ennél jobb megoldás szerintem nincs!"

- ennél csak jobb megoldás van...

Egyszerűen nem értem, feltettem egy kérdést, a részletekbe és miértekbe nem fogok belemenni, de ha nem egyértelmű még most sem, én csak a kérdésre vártam a választ. Nem biztos, hogy a kérdező annyira hülye lenne hogy az eladás és csere nem jutott volna eszébe, más ok is lehet amiről fogalmad sincs, és semmi közöd sincs hozzá.

Mégis mit gondolsz, miért írtam hogy a KÉRDÉSRE KÉREK VÁLASZT???

miért kell mindenáron ész nélkül tanácsot adni, a kérdés megkerülésével?? Jajistenem...

2022. nov. 8. 18:49
 25/30 A kérdező kommentje:
Aki viszont tudott a kérdésre válaszolni, annak köszönöm.
2022. nov. 8. 18:49
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy én vagyok hülye, de a kérdésben egy szó sincs arról, hogy már meg lett véve. A kérdésre meg kétféle válasz van: Igen van olyan, nem nincs olyan... De aki erre válaszolt, az hülye, mert nem a kérdésre válaszol. OK.
2022. nov. 8. 19:45
 27/30 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Veszel egy ilyen elemet, ebbe be lehet építeni, és nem is gány.

2022. nov. 9. 06:33
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Én csak egy ajtót vettem, egy fűtőszálat, meg egy vezérlőpanelt. Kiraktam téglával a sütőteret, felcsavaroztam rá az ajtót! Kérdező, neked is ezt javaslom, a többi alkatrésszel csak a pénzünket csalja ki a gyártó. Nincs hozzáadott értéke! Átvernek minket, mi legyünk okosabbak!!!
2022. nov. 9. 15:06
 29/30 anonim ***** válasza:
76%

"De aki erre válaszolt, az hülye, mert nem a kérdésre válaszol. OK."

ha már magadat minősítetted, akkor rendben is vagyunk, mert a kérdés az, hogy "milyen megoldás lehetne".

2022. nov. 23. 11:54
 30/30 anonim ***** válasza:

“Nem biztos, hogy a kérdező annyira hülye lenne hogy az eladás és csere nem jutott volna eszébe, más ok is lehet amiről fogalmad sincs, és semmi közöd sincs hozzá.”

- jó, de ha családi ereklye vagy örökség, ezért nem adod el, érthető, de akkor ezt már eleve a kérdésedbe is beleírhattad volna, ahelyett hogy utólag kommentben ilyen arrogánsan reagálsz rá! Mégis honnét kellett volna tudnunk?!

2022. nov. 23. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!