Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan, aki "beépíthető"...

Van olyan, aki "beépíthető" háztartási gépet mégis szabadonállóként használ?

Figyelt kérdés

Milyen megoldás lehetne arra, ha a konyhaszekrényben nincs elég hely az adott gépnek amiből nincs is kisebb fajta? Új konyhabútor sajnos nem lehetséges, nem az enyém a konyha, csak én szereznék bele egy háztartási gépet (sütőt).

Az a baj ugyanis, hogy a szabadonálló gépek nem tudják azt amire szükségem lenne, csak a beépíthetők.

Van olyan, aki esetleg mondjuk összerakott farostlemezből egy kis nyitott oldalú "dobozfélét", amibe aztán be lehetett tenni a beépíthetőként hirdetett gépet?

Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segíteni tudna ebben a kérdésben!

2022. nov. 7. 19:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

:D :D

Te nagyon nem érted ezt az egészet.

Ezeket írtam előzőleg, úgy látom feleslegesen, de azért bemásolom még egyszer, hátha: "Adott márkára kerestem, hogy észrevehetőbb legyen a különbség". Nem azt írtam, hogy electroluxot vennék, hanem mert abból tudtam itt most mindkét típust prezentálni, te jó ég. Kb. 70ezer lenne az a beépíthető elektromos sütő amit már kinéztem és lenne rá anyagi keret - de mivel annak nincs szabadonálló változata, nem lett volna mivel összehasonlítani. Azért még nem bízom el magam hogy sikerült volna megértetnem veled, de még reménykedem...

Tényleg nincs jobb dolgod, de komolyan? A figyelmetlenséged miatt ez egyáltalán nem segítség, már ne haragudj. Gondolom még azt sem nézted meg hogy gáz vagy elektromos működésű, de hagyjuk is.

És bocs, sz*rok rá ha te 90ezerért látsz egy tűzhelyet. Nem érted az okát? Akkor olvasd vissza az általam írtakat.

És jól el is kanyarodtunk a kérdéstől.

2022. nov. 7. 23:47
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

A legolcsóbb beépíthető sütő 82e Ft.

[link]

Hogyan lesz ebből 70e Ft.? Mit néztél? Össze-vissza beszélsz.

"Nem azt írtam, hogy electroluxot vennék, hanem mert abból tudtam itt most mindkét típust prezentálni, te jó ég."

Értem, tehát ha én olcsó autót szeretnék venni, akkor fogok egy Audi katalógust és ott hasonlítom össze az árakat. Majd ebből levonom, hogy nincs olcsó kombi a piacon, mert az Audi katalógusában a ferdehátúak az olcsóbbak. De nekem eszembe sem jutna, hogy akkor veszek egy Suzuki kombi-t, ami hogyhogy nem olcsóbb, mint egy Audi ferdehátú... Nem érzed, hogy mi a probléma?

[link]

[link]

2022. nov. 7. 23:57
 13/30 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként azt tudom javasolni, hogy 70 ezres büdzsével vegyél használtan egy tűzhelyet. Annyiért már lehet kapni jó állapotúakat.
2022. nov. 7. 23:58
 14/30 A kérdező kommentje:

"Nem érzed, hogy mi a probléma?"

Egyem a husidat, ezt a kérdést feltetted már valaha magadnak?

Az hogy én egy áruházlánc saját termékű beépíthetőjét néztem ami nincs az árukeresőben, neked ahhoz - mondjuk ki - semmi közöd. Az, hogy én viszont az árukeresőn egy adott márkánál hasonlítok össze "a" termékkategóriát "b" termékkategóriával (így próbáltam neked érthetőbbé tenni), annál lett volna annyi dolgod, hogy megértsd. Jöhetsz nekem itt ferdehátú autókkal, akkor sem fogom azt gondolni már hogy te ehhez a témához bármi értelmeset tudnál írni, be kell látnod hogy eddig csak az ellenkezőjét bizonyítottad. Amúgy meg tényleg álomvilágban élsz, ha szerinted a tűzhely és a sütő a végfelhasználónak ugyanannyi, erről írtam, linkeltem, de már nem értem hogy minek tépem neked a számat. :)

2022. nov. 8. 00:09
 15/30 A kérdező kommentje:

Egyébként én meg azt tudom javasolni, hogy hagyd békén ezt a kérdést és keress más témát ahol másokat is fáraszthatsz.

Kell a többéves garancia, ez fontos szempont, használtan pedig max. 1 hónapot szoktak, az semmi.

Az volt a kérdésem, hogy "Van olyan, aki beépíthető háztartási gépet mégis szabadonállóként használ?"

Muszáj neked tényleg pont engem fárasztani, vagy mindenkivel ezt csinálod?

2022. nov. 8. 00:14
 16/30 anonim ***** válasza:
64%
Én bevallom, továbbra sem értem, hogy random márkán belül összehasonlítva az árakat, mit szeretnél igazolni vele. Ráadásul bevallottan nem azt a márkát akarod vásárolni, amit összehasonlításra linkeltél.
2022. nov. 8. 00:15
 17/30 A kérdező kommentje:

Na, az jó ha végre belátod hogy nem érted, én kb. 4 hozzászólással korábban erre próbáltam rávilágítani.

Fáradt is vagyok hogy ennyi szövegelés után tovább magyarázkodjak, én csak a kérdésemre várom a választ egyébként is. Aki érti és a kérdéshez köthető tapasztalata van, az válaszolni fog remélhetőleg.

Sosem értettem, miért kell bizonyos embereknek annyira hozzászólniuk valamihez, mindegy is...

2022. nov. 8. 00:20
 18/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tökéletesen érthető kérdés. :)

Válaszolni nem tudok, mivel mi egy komplett konyhát vettünk.

2022. nov. 8. 03:45
 19/30 anonim ***** válasza:

Használhatod különállóként, ha nem zavar az esztétikai része.

Erre röviden, tömören ennyi a válasz.

2022. nov. 8. 05:14
 20/30 anonim ***** válasza:
42%

Pont ez volt a kérdése, hogy valaki üzembe helyezett-e már ilyent, és hogyan, mert ha az előlap nagyobb, mint a többi része, akkor a padlóra helyezve 30 fokos szögben felfelé állva tud csak megállni, mint egy kaja-mozsárágyú, s hogy téglát tettek-e hátul alája, vagy a farostlemez lappal egészítették ki, satöbbi. :D

Hamar eljutottunk megint az elejéhez. :D

2022. nov. 8. 08:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!