Vettem egy hajvagot, hogyan kell a vagofejeket olajjal tisztinai?
Az élére csöpents rá 1-2 cseppet, majd indítsd be 10-20 mp-re.
Műszerolaj.
Az olaj kenésre van, nem tisztításra!
Van hozzá kis kefe is, azzal kell megtisztítani a hajtörmeléktől a gépet teljesen. De vehetsz egy nagyobb ecsetet is, azzal csokkal könnyebben, hamarabb meg lehet csinálni. Én egy nagy 2 colos ecsettel tisztítom, a fene aki a kis vacakkal szórakozik :D Ha lehet vízzel mosni a gépet (leírás ben írják) akkor akár úgy is lehet tisztítani.
A vágórészt ki lehet nyitni, vagy húzni és a mögött is ki kell takarítani a törmeléket. Nagyon sokat össze tud szedni akár egy hajvágás közben is.
Miután tiszta és száraz a gép, akkor a vágóélekre kell 1-2 csepp olaj tenni és bekapcsolni négány másodpercre, hogy oszlassa el magán az olajat. Hallani is fogod ahogy megváltozik a hangja, mert könnyebb lesz a motornak rángatni a pengét.
Nem kell sok olajat használni, nem kell hogy tocsogjon. Az én gépem kb 6 éves, havonta használom és még mindig van a pici kis flakonban olaj amit adtak hozzá. Ha elfogy, akkor vékony (vagyis hígabb) műszerolajat kell venni. Barkácsáruházakban, szerszámboltokban lehet kapni.
Igen oda. Ahol a két fém egymáson elcsúszik, azt kell olajozni.
Milyen géped van pontosan?
Fuuu a szakallvago szar.tep
A ful-es orrvago semmit nem csinal.
Szerencsere a hajvagofejjel mindenet meg tudtam oldani.
Igen, van olyan amit nem kell, sőt tilos olajozni!
De amihez adnak olajat azt biztosan kell! El kell olvasni a leírását!
Igen olyat vettem amihez adtak olajat es ezert kerdeztem hogy mikent kell, mert azt nem irtak le.
a philips meg onelezo volt,keves hasznalattal. lehet csak rosszat fogtam ki es a tobbi 100db jo.
kb 12ezerert vettem most vmi 27 :D
koszi mindenkinek a segitseget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!