Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tea főzés Dolce Gusto gépben?

Tea főzés Dolce Gusto gépben?

Figyelt kérdés
Elvileg lehet kapni hozza olyan tea kapszulát de én sehol nem találok. De a kapszula adagolóba teszek egy tea filtert, le forrázza abból lehet rendes tea? Vagy valahogy homemade lehet teát csinálni Dolce Gusto kávéfőzővel? Pl a kapszulába egy filtert teszek vagy valami
2022. okt. 26. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

A filtert tedd a bögrébe, a gépbe meg tedd bele azt a műanyag csőrt a kapszula helyére, ami alapból jár hozzá - így anélkül ad forró vizet, hogy szanaszét fröcskölne. Helyezd alá a bögrét a filterrel, engedj rá forró vizet.

Tádámm! :)

Nem is értem, minek tömködnéd bárhova is a filtert, hiszen a filteres teának pontosan az a lényege, hogy nem kell hozzá semmi, csak forró víz.

2022. okt. 26. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
És akkor percekig folyatja át rajta a vízet? Kétlem. A szivattyú is tönkremegy tőle, ha mindig így használják. Vagy valamilyen instant teaporos kapszula, amit nem kell áztatni?
2022. okt. 27. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:

2, Ööö percekig? Mármint? Pont addig folyatja, amíg megtelik egy bögre.

A kávé szerinted hogy készül? Pont így.

2022. okt. 27. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
#3 Teafőzésből úgy látom megbuktál. 🙈
2022. okt. 27. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
4, Akkor világosíts fel kérlek. :) Ahhoz, hogy ÁZZON a teafilter a bögrében, miért is kell percekig folyó víz?
2022. okt. 27. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha a kapszula helyére beteszi a filtert és átengedi a vízet rajta, akkor a bögrében hogyan ázna ki? Már ha tényleg valódi tealevél van benne.
2022. okt. 27. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Közben leesett, hogy a kötekedés oka az, hogy azt hitted neked válaszoltam, pedig én a kérdésre írtam.
2022. okt. 27. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Valóban, ez esetben elnézést kérek.
2022. okt. 27. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is.
2022. okt. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!