Ételpároló. Melyiket érdemes venni?
Tefalt néztem az euronicsban. A márka megbízhatósága kecsegtető.
Ára: 37ezer.
Mediamarktban van több féle. Leírásaik szerint jobb teljesítményűek is vannak akár 20 ezerért is. Sajnos nem ismerem őket, s ahogy elnézem nem is elterjedt mivel “noname”. (Többek között vélemények sincsenek…. )
Tapasztalata esetleg valakinek bármilyen márkával kapcsolatban?
3 szinteseket nézegetem.
Válaszokat előre is köszönöm.
Jobb teljesítményű nincs, mivel párolóedényben 1800 W a csúcs, amit a Tefal is tud, más márkáknál max. nagyobb űrtartalom jellemző! 3 szintes párolóedényből max. 40 ezer Ft-ig 14 modellt találtam, közülük ez a 4 az, ami az átlagnál nagyobb:
A többi 10 modell mind kisebb teljesítményű (800-1000 W között) és űrtartalmú (4-9 l között) egyszerre, szóval tudásra semmiképp "nem rúgnak labdába"!
A Heinner hangzás alapján németnek tűnik, de a németek se mind jók, és ebbe a márkába nem fektetnék túl nagy bizalmat, annyira jelentéktelen a köztudatban. ETA márkából nekünk csak porszívóval van tapasztalat, kettővel is, abban nagyon jó, másban nem tudom. A Russell Hobbs pedig nem számottevően nagyobb, szóval...
Mást nem nagyon tudok mondani, esetleg olvasd el róluk a véleményeket, az is sokat segíthet a választásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!