Milyen mosógépet ajánlanátok az 50-100eFt kategórián belül; érdemes outletben keresgélni vagy esetleg használtat venni?
5 fős családba használnák.
Nem árt, ha tudja:
- 5-8 kg ruhatöltet,
- ideális esetben intelligens súlyérzékelés alapján adagolt vízmennyiség használat,
- legalább 1000-1200 fordulatos centrifugálási lehetőség.
És az sem baj, ha a víz és az elektromos energia tekintetében gazdaságosan működtethető.
Felmész árukeresőre és rászűrsz a kritériumaidnak megfelelő gépekre.
Segítek, már csak egy kattintás:
Használtat semmiképp nem vennék, ki tudja belülről mennyire ette meg a vízkő + 0 a gari rá.
2es vagyok
Nem kell megijedni a viszonylag noname márkáktól sem, nekünk Candy a mosógépünk 4 éve tökéletesen üzemel.
Beko a mosogatógépünk, 3 éve semmi baja.
Köszönöm a linkeket. Ezeket már néztem és az árukeresővel is kutakodtam. Félreérthetően fogalmaztam a kérdésben, mert olyan válaszokra (is) számítottam, hogy pl.:
- "2 éve vettünk egy xxx márkájú, yyy típusú gépet. Ezt meg azt tudja, megérte az árát, nekünk bevált, ... stb."
- "Nekünk a családban egy aaaa gyártmányú, bbbb típusú gép van. Ilyen és ilyen okok miatt nem vált be, nem ajánlom."
*1.: Esetleg ismered is a Bauknecht márkát?
Megvallom, én csak mostanában, mosógép keresgélés kapcsán találkoztam ezzel a névvel. Nem tudom, mennyire jó a márka belföldi szervizháttere, alkatrész ellátottsága; hogy milyen a meghibásodi aránya, stb. Az nekem is szembetűnt, hogy a hasonló tudású, számomra ismertebb márkákhoz képest kedvezőbb az áruk.
*2.: "Használtat semmiképp nem vennék, ki tudja belülről mennyire ette meg a vízkő + 0 a gari rá."
Teljesen igazad van. Bár ha használtat vennék, azt is valamilyen szervizből, kereskedésből venném, ahol -feltételezem értékesítésbe adás előtt átnézték és- garanciát is adnak rá. Még ha nem is annyit, mint egy új gépre. Szóval nem magánszemélytől vennék, ha használtban gondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!